Vacature stage marketing en/of communicatie

Vacature stage marketing en/of communicatie

Leuk dat je deze stagevacature bekijkt! Volg je een opleiding communicatie, marketing of commerciële economie? En ben je op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage? Denk dan eens aan de kinderopvang. Never a dull moment bij Ska!

Vanaf augustus 2019 ben je meer dan welkom bij ons. Niet tussen de kinderen, maar op het servicecentrum in ons nieuwe moderne pand in Amersfoort waar we met zo'n 40 collega’s elke dag hard werken. Er heerst een gezellige, informele sfeer en er is altijd tijd voor een antwoord op je vragen. We bieden je een uitdagende en afwisselende stage, waar je ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen met begeleiders die jouw opleiding kennen en je goed kunnen begeleiden zodat jij met een dikke 8 je stage haalt! Daar gaan we voor toch?

Wat ga je doen?

Je draait echt als collega mee. Corporate, extern, intern, arbeidsmarktcommunicatie, (online) marketing; alles komt aan bod op onze kleine, allround afdeling. Daarbij houden we rekening met jouw interesses en kwaliteiten!

Algemene taken zijn:

  • meebedenken en -coördineren marketingacties
  • ontwikkelen contentstrategie en -beleid 
  • ontwikkelen videocontent-concepten
  • uitvoeren communicatieplan
  • websitebeheer (in eenvoudig te leren CMS)
  • tekst en opmaak van documenten, presentaties, flyers, posters en advertenties (in o.a. Word, PowerPoint en InDesign)
  • organisatie en promotie interne en externe events
  • contact met externe vormgever, dtp'er, fotograaf
  • communitymanagement van ons sociaal intranet 

Wat wij prettig vinden? 

Dat jij leergierig bent en van aanpakken houdt. Doen en leren zijn woorden die bij jou passen. Je ben creatief en durft mee te denken in de nieuwe innovatieve plannen van Ska. Kennis van InDesign is fijn, maar niet noodzakelijk. Net als ervaring met kinderen. Niet nodig, wel heb je affiniteit met deze leuke jonge doelgroep. Werken van 9 - 5 uur past overigens niet bij jou. 

Wij bieden je elke dag de lekkerste koffie, hebben een fantastisch tostiapparaat en een hip kantoor met uitzicht over het mooie Amersfoort. 

Interesse? Neem contact op!

Mail of bel met Chantal Migchelbrink (manager marketing & communicatie) via communicatie@ska.nl of 033 - 250 24 70. Door te solliciteren geef je aan akkoord te gaan met het privacybeleid van Ska Kinderopvang.