Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Over Ska / Werken bij Ska / Stage lopen

Stage lopen

Volg je bijvoorbeeld de opleiding Pedagogisch Werker 3 of 4 en wil je praktijkervaring opdoen in de kinderopvang? Ska Kinderopvang biedt je als erkend leerbedrijf graag die mogelijkheid. Ook op ons Servicecentrum (Secretariaat, HR, Communicatie, Facilitaire zaken enz) hebben we regelmatig stagemogelijkheden. Bekijk hier de vacatures. 

Uitdagende leerplek

Ska heeft zo'n 75 kinderdagverblijven, bso's peuterwerkplaatsen/voorscholen, dus daar zit altijd wel een uitdagende leerplek voor je bij! Als stagiair duurt je praktijkperiode bij ons meestal een half jaar of een jaar. In die periode werk je over het algemeen op één locatie.

Ben je op zoek naar een plek voor een stage die korter duurt dan 3 maanden (snuffelstage of maatschappelijke stage)? Neem dan rechtstreeks contact op met één van onze vestigingen. 

Goede begeleiding

Zoals je van een professionele organisatie mag verwachten, vinden we een goede ondersteuning van stagiairs belangrijk. Op elke vestiging is daarom een werkbegeleider aanwezig.

Voor wie?

Ska heeft regelmatig plaats voor leergierige, enthousiaste en zelfstandige stagiairs. We werken samen met ROC Midden-Nederland en MBO Amersfoort. Ook als je op een andere school zit, kun je contact met ons opnemen.

Contact

Wij zijn bereikbaar via het mailadres bpv@ska.nl.

 

Bewaren