Welkom op de update pagina van Ska Kinderopvang. Hier staat informatie over actualiteiten in de kinderopvang.

 • ska kinderopvang

  Protocol 17 december

  Het kabinet heeft een aantal aanvullende maatregelen bekend gemaakt. Het protocol ‘kinderopvang en corona’ is hierop aangepast.

 • Aanmelden bso noodopvang

  Ska biedt bso-noodopvang aan van dinsdag 21 december t/m vrijdag 7 januari voor ouders met kwetsbare kinderen en cruciale beroepsgroepen.

 • ska kinderopvang

  Nieuwe versie protocol (29 november)

  Het kabinet heeft vrijdag 26 november een aantal aanvullende maatregelen bekend gemaakt. Vanaf zondag 28 november 2021 gelden er beperkte aanvullende maatregelen in de kinderopvang om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

 • Compensatie

  Mocht een groep vaker sluiten dan kun je een financiële compensatie krijgen voor de gemiste opvang vanaf de tweede dag (per kindcontract). Lees verder hoe dit in zijn werk gaat.

 • ska kinderopvang peuter

  Personeelskrapte in de kinderopvang

  De personeelskrapte in de Kinderopvang branche heeft helaas vervelende (tijdelijke) gevolgen voor Ska kinderopvang. Lees verder voor een uitgebreid overzicht van de maatregelen die genomen moeten worden en de gevolgen die deze hebben voor ouders.

 • Ska achtergrond

  Nieuwe versie protocol kinderopvang & corona (9 juli 2021)

  Op donderdag 8 juli heeft het RIVM de handreiking neusverkouden kinderen en de handreiking voor bron- en contactonderzoek bij kinderen gewijzigd. Deze wijzigingen hebben ook invloed op de regels die gelden in de kinderopvang. Naar aanleiding hiervan is het Protocol Kinderopvang & corona gewijzigd.

 • ska kinderopvang noodopvang amersfoort

  Update staking donderdag 8 juli

  FNV heeft ons laten weten dat twee Ska locaties zijn aangezegd als stakingslocatie. Op deze locaties wordt in beperkte mate gestaakt. Wij verwachten dat dit geen effect heeft voor de opvang en dat wij onze dienstverlenging kunnen voortzetten. Mocht de situatie veranderen, dan informeren wij betreffende ouders uiteraard z.s.m. 

 • Ska Kinderopvang

  Mogelijk stakingen donderdag 8 juli

  Vorige week zijn ouders geïnformeerd dat er mogelijk wordt gestaakt door pedagogisch medewerkers in regio Midden Nederland in de week van 12 juli. De FNV heeft laten weten dat de stakingsdag donderdag 8 juli wordt.