Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Vestigingen / Elmo

Elmo

Cool voor kinderen!

Ligging

Bso Elmo vindt u op een kindvriendelijke plek in de wijk Vathorst-de Velden. Met kinderdagverblijf de Zilverberg en peuterwerkplaats Dikkiedik delen we een gezellig onderkomen in brede school de Brink. Elmo ligt centraal ten opzichte van de fietsroutes in de wijk.

Onze plek

We hebben onze eigen plek in brede school de Brink. Het is een ruim, overzichtelijk gebouw met veel ramen.

Wat zullen we doen?

Op bso Elmo is voor iedereen wat te beleven. In de huiskamer staan banken en zitzakken om lekker met een spannend boek in weg te kruipen. Aan tafel drinken en eten we gezellig samen of doen we een spelletje. In de speelruimte dansen en stoeien we of we doen een spannend potje tafelvoetbal. De tafels in het atelier liggen voortdurend vol met lijm, papier en kleurtjes. Hier kunnen de kinderen - onder nauwlettend toezicht van de medewerkers - ook met echt gereedschap aan de slag. Met zelfverzameld waardeloos materiaal weten we steeds weer de mooiste kunstwerken te maken! Vervelen doen we ons nooit: onze pedagogisch werkers zitten vol aanstekelijke ideeën.

Buiten spelen!

Ook buiten is van alles te doen. In de buurt zijn volop speelplekken waar we kunnen rennen, klimmen en klauteren. We verbouwen groente in onze eigen moestuin, plukken bloemen of gaan voor een boodschap naar de supermarkt. En onderweg kijken we goed om ons heen: met hout dat we onderweg vinden, bouwen we later een stoere hut! Elmo heeft het kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang!

Basisscholen

Wij bieden opvang aan kinderen van basisscholen de Marke, de Gondelier, de Vuurvogel, het Zwaluwnest, Atlantis en Kon-Tiki.

Voorschoolse opvang

Als uw kind op Elmo is geplaatst en op basisschool de Marke of het Zwaluwnest zit, kunt u ook gebruik maken van onze voorschoolse opvang. De kinderen kunnen vanaf 7.30 uur gebracht worden. Wij zorgen ervoor dat de kinderen veilig naar school gebracht worden; de jongsten tot in het klaslokaal.

Tussenschoolse opvang

De tussenschoolse opvang is bedoeld voor kinderen van de Marke die al na schooltijd op bso Elmo worden opgevangen. Wij halen de kinderen tussen de middag van school, zij eten op de bso en gaan daarna lekker spelen of meedoen met een activiteit en als de school weer begint, brengen wij de kinderen weer terug.

Bso-extra

Op bso Elmo hebben wij een aantal 'bso-extra'-plaatsen voor kinderen die extra structuur en begeleiding nodig hebben. Kijk voor meer informatie op de pagina Bso-extra.

 

Bso Elmo

 

Laatste nieuws

Ska en Sportivate tekenen voor samenwerking

12 april 2018

Ska Kinderopvang gaat intensief samenwerken met Sportivate. We gaan namelijk sportmedewerkers van Sportivate structureel  inzetten op onze bso's. Zo geven...

Lees meer

Kom naar onze inspiratieavond op 17 april!

9 april 2018

Ska Kinderopvang bestaat 25 jaar en dat vieren we een jaar lang! Onder andere met een serie inspiratieavonden voor ouders....

Lees meer

Tieners Ska binden ijzers onder

8 maart 2018

In de voorjaarsvakantie gingen we met alle tieners van onze bso's naar de ijsbaan in Utrecht. Een verslag: 'Om 10:00 uur...

Lees meer
 
Meer nieuws? Bekijk onze nieuwspagina of volg ons op: Instagram