Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Vestigingen / Het Avontuur

Het Avontuur

Beleef het mee!

Ligging

Bso het Avontuur vindt u in Schothorst-Noord, in de buurt van station Amersfoort-Schothorst. Het Avontuur is goed bereikbaar vanaf de rondweg en de uitvalswegen van Amersfoort-Noord. U kunt uw auto kwijt op de Nijenrode of de Ruigenhof.

Onze plek

Het Avontuur heeft een gezellige, eigen huiskamer in basisschool de Drieslag. We mogen ook gebruik van andere ruimtes, zoals de computerruimte en het speellokaal.

Wat zullen we doen?

Knutselen aan de grote tafel, een boek lezen op de bank, een spelletje aan tafel of een toneelstukje in de verkleedhoek, tikkertje of een balspel in het speellokaal: het woord 'vervelen' kennen we niet op het Avontuur. De medewerkers hebben bovendien elke dag een aantal leuke activiteiten in petto, waaruit de kinderen zelf een keuze maken.

Workshopprogramma 8-plussers mei juni 2017

Buiten spelen!

De Drieslag heeft een aantrekkelijk speelplein, waar de kinderen zich kunnen uitleven. De grotere kinderen spelen ook graag op één van de aangrenzende schoolpleinen of op het sportveldje achter de gymzaal. Het Schothorsterpark is vlakbij, daar kunnen we samen voetballen, basketballen, in de grote zandbak spelen of spannende avonturen beleven in het bos.

Basisscholen

We vangen kinderen op van de basisscholen de Drieslag, de Parkschool, locatie Stadspark en de Weesboom. De schoolpleinen van deze drie scholen grenzen aan elkaar, lekker dichtbij dus. De bso's in Schothorst en omringende wijken werken nauw samen. In de vakantie vindt de opvang vaak op één locatie plaats.

 

 

 

Bso het Avontuur

 

Laatste nieuws

Ska en Sportivate tekenen voor samenwerking

12 april 2018

Ska Kinderopvang gaat intensief samenwerken met Sportivate. We gaan namelijk sportmedewerkers van Sportivate structureel  inzetten op onze bso's. Zo geven...

Lees meer

Kom naar onze inspiratieavond op 17 april!

9 april 2018

Ska Kinderopvang bestaat 25 jaar en dat vieren we een jaar lang! Onder andere met een serie inspiratieavonden voor ouders....

Lees meer

Tieners Ska binden ijzers onder

8 maart 2018

In de voorjaarsvakantie gingen we met alle tieners van onze bso's naar de ijsbaan in Utrecht. Een verslag: 'Om 10:00 uur...

Lees meer
 
Meer nieuws? Bekijk onze nieuwspagina of volg ons op: Instagram