Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Vestigingen / 't Zonnetje

't Zonnetje

Droom en ontdek!

Ligging

Bso 't Zonnetje ligt aan de rand van het dorp Hooglanderveen. De bso is gemakkelijk bereikbaar vanuit het centrum van Hooglanderveen, vanaf de verbindingsweg tussen Hoevelaken en Nijkerk en vanaf de A28 (afslag Amersfoort-Vathorst). Er is voldoende parkeergelegenheid.

Onze plek

Onze naaste buren zijn de St. Josephschool en ons kindercentrum Binnenstebuiten . Ska-kindercentrum. bestaat uit kinderdagverblijf Binnenstebuiten, peuterwerkplaats de Buitenkans en bso Buitengewoon.

Wat zullen we doen?

Uit school drinken we eerst wat en kletsen ondertussen gezellig bij. Daarna kiezen de kinderen zelf waar ze zin in hebben. Ze doen mee aan één van de aangeboden activiteiten, tekenen een mooi kunstwerk, doen samen een gezelschapsspelletje aan één van de tafels of lezen even rustig een boek tussen de knuffels op de lekkere bank.

Buiten spelen!

Wij spelen op het plein van de St. Josephschool. De wat grotere kinderen klauteren hier eindeloos op het gigantische klimrek. Ook de kleuters vermaken zich prima: ze crossen rond op fietsen, doen tikkertje, spelen met de bal of bouwen kastelen in de zandbak.

Basisscholen

We vangen kinderen tot 6 jaar op van basisschool St. Joseph. Kinderen van deze school vangen wij ook op in bso Buitengewoon. In de vakantie vindt de opvang vaak op één vestiging plaats.

 

 

Bso t Zonnetje

 

Laatste nieuws

Ska en Sportivate tekenen voor samenwerking

12 april 2018

Ska Kinderopvang gaat intensief samenwerken met Sportivate. We gaan namelijk sportmedewerkers van Sportivate structureel  inzetten op onze bso's. Zo geven...

Lees meer

Kom naar onze inspiratieavond op 17 april!

9 april 2018

Ska Kinderopvang bestaat 25 jaar en dat vieren we een jaar lang! Onder andere met een serie inspiratieavonden voor ouders....

Lees meer

Tieners Ska binden ijzers onder

8 maart 2018

In de voorjaarsvakantie gingen we met alle tieners van onze bso's naar de ijsbaan in Utrecht. Een verslag: 'Om 10:00 uur...

Lees meer
 
Meer nieuws? Bekijk onze nieuwspagina of volg ons op: Instagram