Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Vestigingen / Zazah

Zazah

Hier is iedereen uniek

Ligging

Bso Zazah vindt u in het dorp Hoogland, dicht bij de uitvalswegen van Amersfoort-Noord.

Onze plek

Wij hebben een huiselijk ingerichte eigen ruimte in basisschool de Langenoord. We mogen ook het gymlokaal van de school gebruiken.

Wat zullen we doen?

Uit school drinken we eerst wat en kletsen ondertussen gezellig bij. Daarna kiezen de kinderen zelf waar ze zin in hebben. Ze doen mee aan één van de aangeboden activiteiten, maken een spannende piratenboot van een grote kartonnen doos, tekenen een mooi kunstwerk, doen samen een gezelschapsspelletje aan één van de tafels of lezen even rustig een boek tussen de knuffels op de lekkere bank.

Buiten spelen!

Op het schoolplein kunnen de kinderen heerlijk rennen, fietsen en ballen. Speeltuin Okee is vlakbij, dus daar gaan we ook regelmatig naar toe. Op vrije dagen en in de vakanties hebben we alle tijd voor uitstapjes wat verder weg. Bijvoorbeeld naar het Schothorsterpark of naar de dierentuin.

Basisscholen

Wij vangen kinderen op van de Langenoord. Wij halen de kinderen lopend uit school. Kinderen van de Langenoord vangen wij ook op in bso Kick. Wij werken nauw samen met bso Kick en bso Villa Zeezicht. In de vakantie vindt de opvang vaak op één vestiging plaats.

Voorschoolse opvang

Zit uw kind op de Langenoord, de Berkenschool, de Bieshaar of de Biezen, dan kunt u gebruik maken van onze voorschoolse opvang op bso Villa Zeezicht. (Ook als uw kind 's middags onze bso niet bezoekt.) U kunt kiezen tussen opvang vanaf 7:00 uur of vanaf 7:30 uur. Wij brengen de kinderen veilig naar school ; de jongsten tot in het klaslokaal. Brengt u uw kind voor 7:30 uur, dan verzorgen wij ontbijt!

Neem voor informatie of om uw kind aan te melden voor de voorschoolse opvang contact met ons op. 

 

 

Bso Zazah

 

Laatste nieuws

Ska en Sportivate tekenen voor samenwerking

12 april 2018

Ska Kinderopvang gaat intensief samenwerken met Sportivate. We gaan namelijk sportmedewerkers van Sportivate structureel  inzetten op onze bso's. Zo geven...

Lees meer

Kom naar onze inspiratieavond op 17 april!

9 april 2018

Ska Kinderopvang bestaat 25 jaar en dat vieren we een jaar lang! Onder andere met een serie inspiratieavonden voor ouders....

Lees meer

Tieners Ska binden ijzers onder

8 maart 2018

In de voorjaarsvakantie gingen we met alle tieners van onze bso's naar de ijsbaan in Utrecht. Een verslag: 'Om 10:00 uur...

Lees meer
 
Meer nieuws? Bekijk onze nieuwspagina of volg ons op: Instagram