Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Vestigingen / De Waterval (bso)

De Waterval (bso)

Ligging

Bso de Waterval ligt in de waterbuurt in de wijk Nieuwland en is prima bereikbaar vanaf de uitvalswegen van Amersfoort-Noord. Wij zijn gevestigd in basisschool de Border. Onze naaste buren zijn het wijkcentrum en de grote sporthal. En het is maar een paar minuten lopen naar winkelcentrum de Nieuwe Hof.

Onze plek

In de basisschool hebben wij een gezellige eigen huiskamer met verschillende speelhoeken. Wij mogen ook gebruiken maken van andere ruimtes in de school.

Wat zullen we doen?

Na school drinken we eerst wat, de kinderen vertellen over hun belevenissen en dan kijken we wie waar zin in heeft. In de huiskamer samen lezen of muziek luisteren op de bank? Of liever kokkerellen in het keukentje? Of wat denk je van verkleden, knutselen, met de poppen spelen of... gewoon even lekker niets doen?!

Buiten spelen!

Als het even kan, spelen we heerlijk buiten. Op het ruime speelplein kunnen de kinderen zich lekker uitleven. Kastelen bouwen in de zandbak of klimmen op het klimtoestel... En we nemen natuurlijk ons eigen buitenspeelgoed mee! Of we gaan eropuit, bijvoorbeeld naar de natuurspeeltuin in de buurt.

Basisscholen

Wij bieden opvang aan kinderen van 4 - 12 jaar van basisscholen de Malelande, de Wonderboom en de Border. Wij vangen kinderen van deze scholen ook op bij onze andere bso's in Nieuwland/Calveen. In de vakantie vindt de opvang vaak op één locatie plaats.

Voorschoolse opvang

Zit uw kind op op één van onze basisscholen in Nieuwland, dan kunt u gebruik maken van onze voorschoolse opvang op de Waterval op maandag, dinsdag en donderdag. Bij voldoende vraag gaan wij ook op andere ochtenden open. De kinderen kunnen vanaf 7.30 uur gebracht worden. Wij zorgen ervoor dat de kinderen veilig naar school gebracht worden; de jongsten tot in het klaslokaal.

 

bso de Waterval

 

Laatste nieuws

Ska en Sportivate tekenen voor samenwerking

12 april 2018

Ska Kinderopvang gaat intensief samenwerken met Sportivate. We gaan namelijk sportmedewerkers van Sportivate structureel  inzetten op onze bso's. Zo geven...

Lees meer

Kom naar onze inspiratieavond op 17 april!

9 april 2018

Ska Kinderopvang bestaat 25 jaar en dat vieren we een jaar lang! Onder andere met een serie inspiratieavonden voor ouders....

Lees meer

Tieners Ska binden ijzers onder

8 maart 2018

In de voorjaarsvakantie gingen we met alle tieners van onze bso's naar de ijsbaan in Utrecht. Een verslag: 'Om 10:00 uur...

Lees meer
 
Meer nieuws? Bekijk onze nieuwspagina of volg ons op: Instagram