Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Vestigingen / De Dobbelsteen (pwp)

De Dobbelsteen (pwp)

Kom speel-leren!

Ligging

Dobbelsteen ligt op een bijzondere plek in de wijk Liendert: midden in de natuur, omgeven door veel groen en ruimte. Let op: wij zijn het gemakkelijkst bereikbaar vanaf de Albatrosstraat, via het bruggetje over het water. U kunt uw auto gemakkelijk in de Albatrosstraat kwijt.

Onze plek

Wij hebben een prachtig ruim en licht gebouw. Grote ramen kijken uit op onze heerlijke binnentuin. Zo halen we buiten naar binnen, waardoor de kinderen zich lekker vrij voelen.

Wat zullen we doen?

De peuters racen met de autootjes, spelen met zand en water, bouwen een hoge toren in de bouwhoek of pakken een spelletje uit de kast. in de kring zingen we samen liedjes, luisteren naar een voorleesverhaal, praten daar samen over en doen taal- en telspelletjes.

Buiten spelen!

De binnentuin ligt beschut en zorgt voor veel speelplezier. De heuvels en de grote boom maken de pret compleet. We fietsen, bakken taartjes in de zandbak, zoeken spinnetjes of verzamelen blaadjes en takjes of genieten van de vogels en de voorbijdrijvende wolken. Onze ontdektuin is niet alleen favoriet bij de kinderen, ook egels en padden voelen zich er prima thuis.

Openingstijden

Peuterwerkplaats de Dobbelsteen is open van maandag t/m donderdag, van 8:30 – 11:30 uur. U kunt uw kind tot 8:45 uur brengen en vanaf 11:15 uur weer ophalen. Natuurlijk kunt u de peuterwerkplaats combineren met opvang op het kinderdagverblijf.

 

 

PwP de Dobbelsteen

 

Laatste nieuws

Kom naar onze inspiratieavond op 17 april!

9 april 2018

Ska Kinderopvang bestaat 25 jaar en dat vieren we een jaar lang! Onder andere met een serie inspiratieavonden voor ouders....

Lees meer

Hoe stimuleer je zelfsturing bij je kind - blog van Joke Spruit

30 maart 2018

Naarmate kinderen ouder worden, kunnen ze steeds beter vooruit plannen, impulsen beheersen, hulp vragen als ze ergens niet uitkomen en...

Lees meer

Project BoekStart in de kinderopvang wordt voorgezet

14 februari 2018

Lekker lezen en voorgelezen worden; dat vinden kinderen fijn. Het is goed voor de taalontwikkeling en het is zo heerlijk...

Lees meer
 
Meer nieuws? Bekijk onze nieuwspagina of volg ons op: Instagram