Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Vestigingen / Uit de Kunst (pwp)

Uit de Kunst (pwp)

Kom speel-leren!

Ligging

Peuterwerkplaats Uit de Kunst is onderdeel van kindercentrum Uit de Kunst. Het kindercentrum bestaat verder uit een kinderdagverblijf en een bso. Het staat in het centrum van Vathorst, tussen winkelcentrum en station. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de A28 (afslag Amersfoort-Vathorst). Er is voldoende parkeergelegenheid.

Onze plek

Kindercentrum Uit de Kunst is gehuisvest in ICOON. Andere gebruikers zijn onder andere Scholen in de Kunst en de bibliotheek. De peuterwerkplaatsactiviteiten vinden vooral plaats in de centrale ontmoetingsruimte van Uit de Kunst. Deze ruimte is ingericht als atelier.

Reggio Emilia

Wij laten ons inspireren door de pedagogische visie van Reggio Emilia. Peuters krijgen van ons alle ruimte om zelf te ontdekken en om zelf keuzes te maken. Wij luisteren en kijken goed naar de spelende kinderen en spelen in op wat hen bezighoudt. We maken elke dag heel veel foto's en korte verslagjes; zo kunnen we met de kinderen terugblikken op wat we gedaan hebben. Ook de ouders krijgen zo een goed beeld van waar hun kind mee bezig is geweest. Wij zijn dol op knutselen, het liefst met kosteloos materiaal: dat prikkelt de fantasie en de creativiteit van de kinderen.

Buiten spelen

Natuurlijk spelen we elke dag buiten. In onze ontdektuin zetten de kinderen hun ontdekkingstocht gewoon voort. Ze genieten van de zandheuvels, boomstammetjes, mos, bloemen en beestjes. Wij trekken ook graag de wijk in, met de bolderwagen of de bakfiets. We bezoeken één van de leuke speeltuintjes in de buurt of we gaan treinen kijken op het station. Ook de kinderboerderij staat op ons lijstje van favoriete uitjes!

Openingstijden

Peuterwerkplaats Uit de Kunst is open van maandag t/m donderdag, van 8:45 – 11:45 uur. U kunt uw kind tot 9:00 uur brengen en vanaf 11:30 uur weer ophalen. U kunt natuurlijk kiezen voor een combinatie met opvang op het kinderdagverblijf.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de peuterwerkplaats op kinderdagverblijf Uit de Kunst of wilt u zelf eens komen kijken? Neem contact op voor een afspraak!

 

 

Pwp Uit de Kunst

 

Laatste nieuws

Kom naar onze inspiratieavond op 17 april!

9 april 2018

Ska Kinderopvang bestaat 25 jaar en dat vieren we een jaar lang! Onder andere met een serie inspiratieavonden voor ouders....

Lees meer

Hoe stimuleer je zelfsturing bij je kind - blog van Joke Spruit

30 maart 2018

Naarmate kinderen ouder worden, kunnen ze steeds beter vooruit plannen, impulsen beheersen, hulp vragen als ze ergens niet uitkomen en...

Lees meer

Project BoekStart in de kinderopvang wordt voorgezet

14 februari 2018

Lekker lezen en voorgelezen worden; dat vinden kinderen fijn. Het is goed voor de taalontwikkeling en het is zo heerlijk...

Lees meer
 
Meer nieuws? Bekijk onze nieuwspagina of volg ons op: Instagram