Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Vestigingen / Harlekijn (vs)

Harlekijn (vs)

Kom speel-leren!

Ligging

In de wijk Randenbroek, vlakbij het Euterpeplein, vindt u voorschool Harlekijn. Ons gebouw staat in een groene omgeving en is gemakkelijk te bereiken vanaf de rondweg of de A28. In de buurt zijn veel basisscholen.

Onze plek

Samen met kinderdagverblijf Harlekijn en bso Ondersteboven vormen wij kindercentrum Harlekijn. Het kindercentrum is gevestigd in een voormalig kleuterschooltje, tussen de Prins Willem Alexanderschool en de Caeciliaschool. Hier hebben we een gezellige ruimte en we kunnen ook gebruik maken van de hal.

Wat zullen we doen?

Op Harlekijn beleven de peuters de leukste avonturen. Huisjes bouwen, koekjes bakken, slingers maken…Elke ochtend gaan we in de kring en drinken we samen wat met een tussendoortje. Met voorleesverhalen, gesprekjes, spelletjes en het zingen van liedjes bereiden we de peuters op een speelse manier voor op de basisschool.

Buiten spelen!

Natuurlijk gaan we – als het weer het maar éven toelaat – elke dag een tijdje lekker naar buiten. Op de speelplaats vermaken de peuters zich prima! Ze spelen met emmertjes en schepjes in de zandbak of ze stappen op een fietsje en rijden heerlijk rond. Soms gaan we eropuit met de bolderkar. Naar kinderboerderij de Vosheuvel bijvoorbeeld; die is vlakbij!

Openingstijden

Voorschool Harlekijn is open van maandag t/m donderdag, van 8:45 – 11:45 uur. U kunt uw kind tot 9:00 uur brengen en vanaf 11:30 uur weer ophalen.

 

 

Vs Harlekijn

 

Laatste nieuws

Kom naar onze inspiratieavond op 17 april!

9 april 2018

Ska Kinderopvang bestaat 25 jaar en dat vieren we een jaar lang! Onder andere met een serie inspiratieavonden voor ouders....

Lees meer

Hoe stimuleer je zelfsturing bij je kind - blog van Joke Spruit

30 maart 2018

Naarmate kinderen ouder worden, kunnen ze steeds beter vooruit plannen, impulsen beheersen, hulp vragen als ze ergens niet uitkomen en...

Lees meer

Project BoekStart in de kinderopvang wordt voorgezet

14 februari 2018

Lekker lezen en voorgelezen worden; dat vinden kinderen fijn. Het is goed voor de taalontwikkeling en het is zo heerlijk...

Lees meer
 
Meer nieuws? Bekijk onze nieuwspagina of volg ons op: Instagram