Buitenschoolse opvang (4-12)

Buitenschoolse opvang (4-12)

Als je uit school komt, wil je doen wat je leuk vindt. Het is tenslotte je vrije tijd! Eerst wat drinken, je verhaal kwijt en dan... lekker spelen! Verkleden als piraat, ridder of prinses. Het mooiste vliegtuig bouwen van lego of samen een modeshow organiseren. Dollen met je vrienden, buiten een hut bouwen, met z'n allen voetballen. Of gewoon rustig een boek lezen of een spelletje doen; dat kan natuurlijk ook. Want na schooltijd is het tijd voor ontspanning.

Ska Kinderopvang bso buiten

Incidentele opvang

Ben je geen klant van ons en heb je toch (onverwacht) buitenschoolse opvang nodig? Dan is onze incidentele buitenschoolse opvang iets voor jou!

Voorschoolse opvang

Op een aantal locaties bieden wij voorschoolse opvang (vso). Wij zijn al om 7.30 uur open en op enkele locaties zelfs al om 7:00 uur. Wij zorgen ervoor dat de kinderen veilig naar school gebracht worden; de jongsten tot in het klaslokaal.Bij voldoende belangstelling proberen we ook te starten met voorschoolse opvang op andere bso's die op loopafstand van de scholen staan. Neem hiervoor contact met ons op.