bso-thema Hoe heurt het eigenlijk?

Hoe heurt het eigenlijk?

Hoe gedraag je je in een poepie-sjiek restaurant? Welke kleren draag je bij verschillende gelegenheden? Hoor je een cadeau eigenlijk wel direct uit te pakken? 'Hoe heurt het eigenlijk?' is vanaf 21 augustus tot aan de herfstvakantie het thema op al onze bso's.

Ook serieuzere zaken komen aan bod, natuurlijk verpakt in leuke activiteiten en workshops. We bespreken aan het begin van het schooljaar de gedragsregels op de bso, aan de hand van onze 'gouden regels'-pictogrammen. Ook haken we in op de campagne 'De scholen zijn weer begonnen'; automobilisten wordt gevraagd alert te zijn, maar wat kun je als kind doen om veilig te zijn in het verkeer? En hoe heurt het eigenlijk in de sport; wat zijn de spelregels en hoe gedraag je je écht sportief? 

Elke bso organiseert zijn eigen activiteitenprogramma in het teken van dit thema. Voor de achtplussers hebben we een Ska-breed workshopprogramma:

Ook voor 'niet-klanten'

Bent u geen klant van ons en wilt u uw kind toch mee laten doen met ons leuke programma of heeft u (onverwacht) opvang nodig? Dan is onze incidentele opvang iets voor u!