Praktische informatie

Praktische informatie buitenschoolse opvang

Openingstijden

Onze bso's zijn open van maandag t/m vrijdag na schooltijd tot 18:30 uur*, en tijdens schoolvakanties en op schoolvrije dagen van 7:30 – 18:30 uur.Tijdens de hele zomerperiode en tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij gewoon open. Wij zijn gesloten op de algemeen erkende feestdagen. Op 24 en 31 december sluiten wij om 16:00 uur. 

* Kijk voor afwijkende openingstijden van bso het Baken op de eigen locatiepagina.

Kies maar:

  • Opvang in school- en vakantieweken (Totaalpakket)
  • Opvang in schoolweken (Schoolwekenpakket)
  • Alleen opvang in de vakantieweken (Vakantiepakket)

Bij een totaalpakket krijg je 12 vrij besteedbare dagen per vaste opvangdag en ook bij een vakantiepakket ben je niet gebonden aan vaste contractdagen. Je bepaalt zelf welke dagen je in vakanties of op schoolvrije dagen afneemt. 

Wij bieden de mogelijkheid om op woensdag en vrijdag je kind om de week te plaatsen. Neem contact met ons op als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn.

Extra opvang 

Heb je naast de vaste opvangdagen een keer extra opvang nodig? Dit kan als de bezetting het toelaat. De kosten vind je op ons Tarievenoverzicht. Afmelden en extra opvang aanvragen kan heel gemakkelijk in Mijn Ska.

Ruilen

Het is ook mogelijk om - zonder extra kosten - een opvangdag te ruilen. Dit kan binnen een periode van 4 weken voor en 4 weken na de dag waarmee geruild wordt. Ruilen is mogelijk als het aantal kinderen het toelaat. Ruilen kan heel gemakkelijk in Mijn Ska

Bso-extra

Gaat je kind naar het speciaal onderwijs en heb je buitenschoolse opvang nodig? Neem dan contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Registratienummer

Je vindt het registratienummer van de locatie van je kind op de betreffende locatiepagina.

Opzeggen

Opzeggen kan per post of mail. De opzegtermijn is een maand. (Ook bij een gedeeltelijke opzegging.)

Verandering van dagdelen

Als je van dagdelen wilt veranderen, kun je dit aanvragen via het aanmeldformulier of via de mail.

Je gegevens

Verandert er iets in je gegevens, dan vragen wij je dit zelf aan te passen in Mijn Ska. Meer praktische informatie vind je in ons: