Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Wat bieden wij / Kinderdagverblijf (0-4) / Waarom kiezen voor Ska?

Waarom kiezen voor Ska?

aandacht voor uw babyAandacht voor uw baby

Onze pedagogisch werkers verzorgen uw kindje met liefdevolle aandacht en warmte, waardoor het zich geborgen voelt. Bij het slapen en eten volgen wij het schema van thuis. Een deel van de groepsruimte is speciaal voor de baby's ingericht.

Direct zien hoe het met uw kindje gaat in de Ska-app!

Via ons ouderportaal Mijn Ska geven wij u een beeld van wat uw kind bij ons beleeft. Met foto's en een digitaal schriftje. Wij hebben zelfs een speciale Ska-app voor mobiel en tablet! Op het moment dat het ú het beste uitkomt, kunt u lezen hoe uw kind het bij ons heeft gehad. Vaak staat het er al op vóór u uw kind komt halen! Even een berichtje naar de medewerkers sturen? Ook dat kan gemakkelijk en snel via Mijn Ska.

natuur beleven in de ontdektuinNatuur beleven in de ontdektuin

Als het even kan, spelen de kinderen bij ons elke dag lekker buiten. In onze speciale ontdektuinen hebben ze alle ruimte om te bewegen en te ontdekken. Ze lopen, rennen, klimmen, klauteren en struinen. Ze woelen in het zand, rollen in het gras, spelen met takjes en verzamelen blaadjes, balanceren over een boomstam, verstoppen zich tussen de bosjes en peuteren een stukje boombast los, op zoek naar kriebelbeestjes.

Stimuleren van de ontwikkeling

Op al onze kinderdagverblijven, peuterwerkplaatsen en voorscholen stimuleren wij de ontwikkeling van de baby's en dreumesen en peuters met erkende voorschoolse educatieve programma's als Uk & Puk en Piramide. Spel is daarbij de basis! We werken met thema's uit de directe belevingswereld van de kinderen: de seizoenen, ziek en gezond, verkeer, enzovoort. De activiteiten passen in het dagelijks ritme van het kinderdagverblijf. 

eropuit in de bakfiets

Peuterwerkplaats/voorschool

Vanuit het kinderdagverblijf doen de peuters mee met het programma van de peuterwerkplaats/voorschool. Zo geven wij ze een prima voorbereiding op de basisschool.

De wijk in!

De medewerkers gaan er regelmatig gezellig op uit met de kinderen.

Pedagogisch specialist

Op elk kinderdagverblijf werken één of meer pedagogisch specialisten. Een pedagogisch specialist is een ervaren pedagogisch werker met een enorme dosis actuele kennis van de ontwikkeling van het jonge kind. Zij ondersteunt en adviseert haar collega’s binnen het team in het begeleiden van de ontwikkeling van de kinderen.

Save

Save

Save