Waarom kiezen voor Ska?

Waarom kiezen voor Ska?

Kinderen staan bij ons al meer dan 25 jaar bovenaan!

Bekijk in 2.48 minuten de kern van ons pedagogisch beleid:

Aandacht voor je baby

Onze pedagogisch werkers verzorgen je kindje met liefdevolle aandacht en warmte, waardoor het zich geborgen voelt. Bij het slapen en eten volgen wij het schema van thuis. Een deel van de groepsruimte is speciaal voor de baby's ingericht.

Direct zien hoe het met je kindje gaat in de Ska-app!

Via ons ouderportaal Mijn Ska geven wij je een beeld van wat je kind bij ons beleeft. Met foto's en een digitaal dagboekje. Wij hebben zelfs een speciale Ska-app voor mobiel en tablet! Op het moment dat het jóu het beste uitkomt, kun je lezen hoe je kind het bij ons heeft gehad. Vaak staat het er al op vóór  je je kind komt halen! Even een berichtje naar de medewerkers sturen? Ook dat kan gemakkelijk en snel via Mijn Ska.

Ska Kinderopvang lachende baby

Natuur beleven in de ontdektuin

Als het even kan, spelen de kinderen bij ons elke dag lekker buiten. In onze speciale ontdektuinen hebben ze alle ruimte om te bewegen en te ontdekken. Ze lopen, rennen, klimmen, klauteren en struinen. Ze woelen in het zand, rollen in het gras, spelen met takjes en verzamelen blaadjes, balanceren over een boomstam, verstoppen zich tussen de bosjes en peuteren een stukje boombast los, op zoek naar kriebelbeestjes.

Begeleiden van de ontwikkeling

Op al onze kinderdagverblijven en speelleergroepen begeleiden wij de ontwikkeling van de baby's, dreumesen en peuters met programma's als Uk & Puk en Piramide. Spel is daarbij de basis! We werken met thema's uit de directe belevingswereld van de kinderen: de seizoenen, ziek en gezond, verkeer, enzovoort. De activiteiten passen in het dagelijks ritme van het kinderdagverblijf.

De wijk in!

De medewerkers gaan er regelmatig gezellig op uit met de kinderen.

Ska Kinderopvang dreumes in het bos

Speelleergroep

Vanuit het kinderdagverblijf doen de peuters mee met het programma van de speelleergroep (onze peuterspeelzaal 'nieuwe stijl). Zo geven wij ze een prima voorbereiding op de basisschool.

Pedagogisch specialist

Op elk kinderdagverblijf werken één of meer Pedagogisch Specialisten. Een Pedagogisch Specialist is een ervaren pedagogisch werker met een enorme dosis actuele kennis van de ontwikkeling van het jonge kind. Zij ondersteunt en adviseert haar collega’s binnen het team in het begeleiden van de ontwikkeling van de kinderen.