Zwanger

Ben je zwanger? Gefeliciteerd!

Graag nodigen wij je uit om een kijkje te nemen in een kinderdagverblijf bij jou in de buurt, zodat je zelf kunt ervaren hoe wij straks gaan zorgen voor jóuw kindje.  

Liefde en aandacht

Onze pedagogisch werkers verzorgen je kindje met liefdevolle aandacht en warmte, waardoor het zich geborgen voelt. Bij het slapen en eten volgen wij het schema van thuis. 

Ruimte om te ontwikkelen

Baby's kunnen binnen onze veilige omgeving vrij bewegen. Met speciaal spelmateriaal dat ze stimuleert om te ontdekken.

Gezond

Bij Ska staan we voor een gezonde ontwikkeling en daar past een gezond voedingsaanbod bij. Bij ons geen zoete drankjes – ook geen verdunde diksap -  of suikerrijke koekjes, maar groente en fruit als tussendoortje, en thee of water met een smaakje van vers fruit om de dorst te lessen.

Ontdek de wereld buiten

In onze speciale ontdektuinen krijgt je kind alle ruimte! Woelen in het zand, rollen in het gras, spelen met takjes en verzamelen blaadjes. Voor iedere leeftijd is er weer iets nieuws te ontdekken en te beleven.  

Beleef mee

In ons ouderportaal Mijn Ska krijg je op het moment dat het jóu het beste uitkomt een indruk van wat je kind bij ons beleeft, met foto's en via het dagboekje. Je kunt in het dagboekje zelf ook berichten naar de medewerkers schrijven. Mijn Ska kun je via de website bereiken, maar we hebben ook een speciale Ska-app voor je smartphone of tablet.