Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Wat bieden wij / klein label (0-4) / Waarom kiezen voor Ska

Waarom kiezen voor Ska?

aandacht voor uw babyAandacht voor uw baby

Onze pedagogisch werkers verzorgen uw kindje met liefdevolle aandacht en warmte, waardoor het zich geborgen voelt. Bij het slapen en eten volgen wij het schema van thuis. Een deel van de groepsruimte is speciaal voor de baby's ingericht.

Direct zien hoe het met uw kindje gaat!

Via ons ouderportaal Mijn Ska geven wij u een beeld van wat uw kind bij ons beleeft. Met foto's en een digitaal schriftje. Wij hebben zelfs een speciale Ska-app voor mobiel en tablet! Op het moment dat het ú het beste uitkomt, kunt u lezen hoe uw kind het bij ons heeft gehad. Vaak staat het er al op vóór u uw kind komt halen! Even een berichtje naar de medewerkers sturen? Ook dat kan gemakkelijk en snel via Mijn Ska.

natuur beleven in de ontdektuinNatuur beleven in de ontdektuin

Als het even kan, spelen de kinderen bij ons elke dag lekker buiten. In onze speciale ontdektuinen hebben ze alle ruimte om te bewegen en te ontdekken. Ze lopen, rennen, klimmen, klauteren en struinen. Ze woelen in het zand, rollen in het gras, spelen met takjes en verzamelen blaadjes, balanceren over een boomstam, verstoppen zich tussen de bosjes en peuteren een stukje boombast los, op zoek naar kriebelbeestjes.

baby onderzoektStimuleren van de ontwikkeling

Op al onze kinderdagverblijven en peuterwerkplaatsen/voorscholen stimuleren wij de ontwikkeling met erkende voorschoolse educatieve programma's. Spel is daarbij de basis! We werken met thema's uit de directe belevingswereld van de kinderen: de seizoenen, ziek en gezond, verkeer, enzovoort. De activiteiten passen in het dagelijks ritme van het kinderdagverblijf.

eropuit in de bakfietsPeuterwerkplaats/voorschool

Vanuit het kinderdagverblijf doen de peuters mee met het programma van de peuterwerkplaats/voorschool. Zo geven wij ze een prima voorbereiding op de basisschool.

De wijk in!

De medewerkers gaan er regelmatig op uit met de kinderen, om hun leefwereld te vergroten en gewoon, omdat het zo ontzettend leuk is!

Pedagogisch specialist

Op elk kinderdagverblijf werken één of meer pedagogisch specialisten. Een pedagogisch specialist is een ervaren pedagogisch werker met een enorme dosis kennis van de ontwikkeling van het jonge kind. Zij ondersteunt en adviseert haar collega’s in het begeleiden van de ontwikkeling van de kinderen.

Bewaren

Bewaren