Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Wat bieden wij / Mijn Ska en de Ska-app / Mijn Punten

Mijn Punten
 

Makkelijk en flexibel

U kunt een dagdeel dat uw kind mist, op een ander moment als extra opvang afnemen*. Met gesloten portemonnee! Dit gebeurt via een puntensysteem. De punten worden automatisch voor u bijgehouden in Mijn Ska, onder 'mijn punten'.

*Extra opvang afnemen is mogelijk bij het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang en kan als het aantal kinderen het toelaat.

U kunt op de volgende manieren een puntensaldo opbouwen:

  • Bij gemiste opvang op een algemeen erkende feestdag
  • Bij gemiste opvang door bijvoorbeeld ziekte of vakantie
  • Heeft u een bso-totaalpakket of een bso-vakantiepakket, dan ontvangt u punten voor vrij besteedbare dagen ('vakantiepunten'), die u kunt inzetten tijdens vakanties, studiedagen van school en als extra dag tijdens schoolweken. Als u de opvang tijdig aanvraagt, garanderen wij plek.

Het gemak van Mijn Ska

Afmelden, het puntensaldo plus de geldigheidsperiode bekijken, extra opvang aanvragen... Het gaat allemaal heel makkelijk in Mijn Ska! Via de computer of via de Ska-app op uw telefoon of tablet. U kunt uw aanvraag doen op elk moment van de dag.  Mijn Ska werkt namelijk 7 dagen per week, 24 uur per dag. U krijgt onmiddellijk digitaal het antwoord: uw aanvraag wordt goedgekeurd of op de wachtlijst gezet. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent.
Bewaren