Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Wat bieden wij / Peuterwerkplaats/voorschool (2-4) / Waarom kiezen voor Ska?

Waarom kiezen voor Ska?

Uw peuter centraal

Wij houden rekening met de korte spanningsboog van een peuter. Een ochtend op onze peuterwerkplaats of voorschool duurt niet langer dan 2,5 uur. De peuters kiezen het grootste deel van de tijd zelf met wie en waarmee zij spelen. Wij werken heel bewust met vaste combinaties van ochtenden, zodat uw kind in een vaste groep met bekende vriendjes zit.

aandacht voor ontwikkeling

Stimuleren van de ontwikkeling

Heel bijzonder is dat wij op al onze peuterwerkplaatsen, voorscholen en kinderdagverblijven werken met erkende voorschoolse educatieve programma's als Uk & Puk en Piramide. (Wij sluiten aan bij de programma’s die op de basisschool in de wijk gebruikt worden.) Spel is daarbij de basis! Hiermee bieden wij ieder kind de kans zich te ontwikkelen, zowel kinderen die een duwtje in de rug nodig hebben als kinderen die behoefte hebben aan extra uitdaging. Wij volgen de ontwikkeling van elk kind volgens de nieuwste inzichten. Zo geven wij álle kinderen een goede start op de basisschool. 

VE-specialist

Op elke peuterwerkplaats/voorschool werkt een VE-specialist. Dit is een pedagogisch werker met extra deskundigheid, die zijn/haar collega’s ondersteunt en adviseert in het pedagogisch handelen.

Direct zien hoe het met uw kindje gaat in de Ska-app!

Via ons ouderportaal Mijn Ska geven wij u een beeld van wat uw kind bij ons beleeft. Met foto's en een digitaal schriftje. Wij hebben zelfs een speciale Ska-app voor mobiel en tablet! Op het moment dat het ú het beste uitkomt, kunt u lezen hoe uw kind het bij ons heeft gehad. Vaak staat het er al op vóór u uw kind komt halen! Even een berichtje naar de medewerkers sturen? Ook dat kan gemakkelijk en snel via Mijn Ska.