Waarom kiezen voor Ska?

Waarom kiezen voor Ska?

Kinderen staan bij ons al meer dan 25 jaar bovenaan!

Bekijk in 2.48 minuten de kern van ons pedagogisch beleid:

Goede voorbereiding voor de basisschool

Heel bijzonder is dat wij in al onze speelleergroepen en kinderdagverblijven werken met erkende voorschoolse educatieve programma's als Uk & Puk en Piramide. Spel is daarbij de basis!

Hiermee bieden wij ieder kind de kans zich te ontwikkelen, zowel kinderen die een duwtje in de rug nodig hebben als kinderen die behoefte hebben aan extra uitdaging.

Ska Kinderopvang creatieve peuters

Je peuter centraal

Wij houden rekening met de korte spanningsboog van een peuter. Een ochtend bij onze speelleergroep duurt in basis* niet langer dan 2,5 uur. De peuters kiezen het grootste deel van de tijd zelf met wie en waarmee zij spelen. Wij werken heel bewust met vaste combinaties van ochtenden, zodat je kind in een vaste groep met bekende vriendjes zit.

*Bij de speelleergroep XL besteden we de extra tijd aan gezellig samen eten en ontspannen 'vrij' spelen.

VE-specialist

Op elke speelleergroep werkt een VE-specialist. Dit is een pedagogisch werker met extra deskundigheid, die zijn/haar collega’s ondersteunt en adviseert in het pedagogisch handelen.

Ska Kinderopvang lachende peuter

Direct zien hoe het met je kind gaat in de Ska-app!

Via ons ouderportaal Mijn Ska geven wij je een beeld van wat je kind bij ons beleeft. Met foto's en een digitaal dagboekje. Wij hebben zelfs een speciale Ska-app voor smartphone en tablet! Op het moment dat het jóu het beste uitkomt, kun je lezen hoe je kind het bij ons heeft gehad. Vaak staat het er al op vóór je je kind komt halen! Even een berichtje naar de medewerkers sturen? Ook dat kan gemakkelijk en snel via Mijn Ska.