Vraag vrijblijvend een rondleiding aan bij de Ska locatie van jouw keuze 

Bij Ska heb je de mogelijkheid om samen met je kind een rondleiding te krijgen op de locatie van jouw keuze. Tijdens de rondleiding ontdek je precies wat wij jouw kind allemaal te bieden hebben en natuurlijk hoe leuk het is bij Ska. Een rondleiding aanvragen verplicht je tot niets. 

Laatste aanvraag op 16-08-2022

★★★★★

Mijn dochters gaan naar de vso en bso Villa Blanca. Ze hebben al lang dezelfde lieve en sterkte pedagogisch medewerkers, die met veel enthousiasme en betrokkenheid met de kinderen werken. Als we een keer willen ruilen of extra opvang nodig hebben, dan kan dit vaak en is het service centrum betrokken en hulpvaardig.

Leonie

★★★★★

Mijn zoon heeft een hele fijne tijd gehad bij het kinderdagverblijf. De medewerkers zijn stuk voor stuk geweldig! Ieder kind is echt een individu waar rekening mee gehouden wordt. De begeleiding is professioneel en er wordt proactief meegedacht. De natuurspeeltuin is ook een groot pluspunt. Ik kan dit kinderdagverblijf absoluut aanraden

Anneke

★★★★★

Een hele prettige bso, waar de kinderen zich zelf kunnen zijn, goed op ze wordt gelet, er leuke activiteiten zijn en ze ook kunnen chillen. Prettig contact met de `juffen` en een duidelijke terugkoppeling aan het eind van de dag. Wat mij betreft is Ska kinderopvang dus een echte aanrader en ik wil bij deze zeggen; ga zo door met zijn allen.

Petra

Maak kennis met Ska Kinderopvang

Met onze diensten willen wij aansluiten bij de wensen van ouders: betaalbare opvang in de eigen wijk, goede kwaliteit en aansluiting van de openingstijden bij de werktijden.


Waar staat Ska voor in haar benadering

Bij Ska staan we voor gezond opgroeien waar gezonde voeding, gezonde opvoeding en gezond bewegen met gezonde ontspanning onze pijlers zijn. Onze missie is groeien op Eigen Wijze: durven dromen, opkomen voor jezelf, kansen zien en je vooral niet tegen laten houden. Vandaar onze passende pay-off: Eigen wijze kids.

Wie is onze eigenwijze pinguïn Oskar?

Eigenwijs, cool en vol levenslust. Dat is onze mascotte pinguïn Oskar! Oskar houdt niet van saai en probeert van alles uit. 

Hij kookt graag met de kinderen van Ska in onze eigen serie Kook met Oskar op YouTube.  Daarnaast vertelt Oskar al zijn spannende belevenissen in de luisterboeken Oskar’s avonturen op Spotify. 

Super cool! Wil jij kennismaken met Oscar? Klik op de video links en bekijk wie Oskar is!

Handig om te weten

Wellicht heb je wat vragen voor dat je een rondleiding bij jouw Ska locatie aanvraagt. De meest voorkomende vragen hebben wij hier voor je op een rij gezet. Staat je antwoord er niet tussen? Mail dan je vraag naar info@ska.nl of direct met 033 - 470 13 03.


Welke locaties liggen in de wijk waar wij wonen?

Met ruim 50 kindcentra zit er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Bekijk hier alle locaties.

Hoe werkt kinderopvangtoeslag?

Wanneer beide ouders werken dan hebben jullie recht op kinderopvangtoeslag. Hoeveel dit is, is afhankelijk van jullie gezamenlijk inkomen. Wij hebben ook een tool op de website waarin je heel gemakkelijk een proefberekening kunt maken.

Wat zijn jullie tarieven en wat is inbegrepen in de prijs?

Lunch, tussendoortjes, luiers, babyvoeding dient door ouders zelf meegenomen te worden. De tarieven vindt je hier.

Hoe groot is de kans dat er plek is?

Deze vraag wordt veel gesteld aan onze klantadviseurs. Of er een plek is voor jullie kind hangt af van de bezetting op het moment dat de opvang nodig is. Jullie kunnen het beste hiervoor bellen naar onze afdeling klantadvies, zij kunnen je hier meer over vertellen!

Geven jullie ook rondleiding in het weekend of in de avond?

Wanneer de rondleiding plaats zal vinden zullen wij in samenspraak met jullie afspreken. Onze voorkeur heeft dat de rondleiding plaatsvind wanneer de locatie geopend is. Jullie kunnen zo ook goed zien hoe alles werkt.

Hebben jullie een ouderportaal waar je foto's kan zien en extra dagen kunt aanvragen?

Wij hebben een ontzettend leuk en veilig ouderportaal. Hierin kunnen jullie foto’s bekijken maar ook het dagboekje lezen met avonturen die jullie kind bij Ska beleeft. Ook kan in ons ouderportaal een ruildag of extra dag aangevraagd worden, dat werkt super snel en simpel!

Mogen de kinderen mee naar de rondleiding?

Uiteraard juichen wij toe dat de kinderen meekomen naar het kinderdagverblijf, de speelleergroep en/of de buitenschoolse opvang tijdens de rondleiding. Het is enorm leuk om te zien hoe de kinderen reageren op bijvoorbeeld de pedagogisch medewerkers en de andere kinderen!

Wat moet ik weten voor mijn eerste kindje?

Het ouderportaal
Via ons digitale schriftje, het ouderportaal, houden wij alles bij. Zo ben je altijd en overal op de hoogte en delen wij graag foto’s gedurende de dag. Wanneer heeft mijn baby de laatste fles gehad? En met wie heeft hij/zij vandaag gespeeld? Even doorgeven dat opa zijn kleinkind vanmiddag komt halen? Met de OuderApp is dit allemaal mogelijk!


Meenemen naar de opvang
Luiers en voeding zoals fruit en groentes worden allemaal op de locatie verzorgd. Babyvoeding of borstvoeding kan worden meegegeven. Tijdens het welkomgesprek is er de mogelijkheid om alle bijzonderheden rondom slapen te bespreken. Als je het prettig vindt om een eigen slaapzakje of knuffel mee te geven, is dit uiteraard geen probleem! We vinden het belangrijk dat jullie baby net zo fijn slaapt als thuis.  

Nieuwsgierig naar de sfeer en beleving? Bezoek jouw Ska locatie!

Tijdens de rondleiding is het uiteraard mogelijk om al je vragen te stellen. Zo weet je zeker dat Ska de plek is waar jij je kind aan wil toevertrouwen en past bij jouw wensen!

Welkom bij Ska


Laat jouw gegevens achter en je persoonlijke klantadviseur neemt zo snel mogelijk contact met je op. Een rondleiding bied je de volgende voordelen:

Rondleiding aanvragen

Wat is je naam?

Ska - Amsterdamseweg 41 - 3812 RP Amersfoort - 033 - 470 13 03 - info@ska.nl  | Disclaimer | Privacyverklaring | Cookies | Voorwaarden Webshop