Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Over Ska

Over Ska 

Wij werken met enthousiasme en een groot verantwoordelijkheidsgevoel aan de opvang van kinderen. In kinderdagverblijvenpeuterwerkplaatsen/voorscholen, bso's en tienergroepen in heel Amersfoort en omstreken.

Een open en betrokken houding kenmerkt de cultuur van Ska Kinderopvang. We hebben plezier in ons vak en willen dat ook uitstralen. Daarbij doen we wat we zeggen, zeggen we wat we doen en leggen hierover verantwoording af.

Ska is een maatschappelijke onderneming zonder winstoogmerk. Dat wil zeggen dat we al onze inkomsten investeren in de dienstverlening aan ouders en kinderen.

Lid van KINDwijzer

Ska Kinderopvang is lid van KINDwijzer. KINDwijzer is een netwerk van maatschappelijke kinderopvangorganisaties die goede pedagogische kwaliteit en zakelijke stabiliteit waarborgen. 

 

 

Kernpartner ABC Amersfoort

Wij zijn kernpartner van Stichting ABC Amersfoort. ABC staat voor Amersfoortse Brede Combinatieschool. Partners uit onderwijs, kinderopvang en welzijn werken binnen ABC Amersfoort gezamenlijk aan het bevorderen van de ontwikkelingskansen voor alle Amersfoortse kinderen.

 

 

 

 

Bewaren