Nieuws en blogs

 • Opening schoolplein

  Opening schoolplein kindcentrum De Meander

  Het nieuwe plein van kindcentrum de Meander is geopend! Twee kinderen uit groep 7 hadden de eer om deze officiële handeling te verrichten. En nu: lekker spelen in en na de zomervakantie!

 • Ska Kinderopvang Nee tv youtube serie

  Lancering YouTube-serie Nee! TV

  Yes, de eerste aflevering van Nee! TV staat online! In deze 6 minuut durende afleveringen spat de lol eraf. De pedagogisch medewerkers gaan samen met een groep kinderen aan de slag met leuke, uitdagende én herkenbare activiteiten, die thuis nagedaan kunnen worden.

 • ska soesterberg de startbaan

  De Magneet zorgt voor verbinding in het Soesterkwartier

  Op woensdag 23 juni 2021 is de officiële opening van het nieuwe buurtspeelplein van Dalton Kindcentrum De Magneet in het Soesterkwartier. Het plein biedt een scala aan speelmogelijkheden: van waterpomp tot knikkerbaan, van klimroute tot schommelmand. Het voetbalveld is bovendien climate proof aangelegd. Met dit speelplein is het Soesterkwartier een prachtige ontmoetingsplek voor alle kinderen uit de buurt rijker.

 • Talitha Muusse spreker

  Ska praat met Talitha Muusse!

  Voormalig presentatrice bij Op1 met een miljoenenpubliek, de jongste commissaris van Nederland en het gezicht van de komende generatie. Talitha Muusse is 29 jaar en begrijpt als geen ander hoe het is om haar doelen te bereiken. We vragen haar of dat ook mogelijk is voor de komende generatie, die hard wordt geraakt door de coronabeperkingen. “Een verloren generatie is het niet, maar het moet zeker anders!”

 • ska kinderopvang noodopvang amersfoort

  Plezier én ontwikkeling door middel van muziek! 

  We spraken Caroline Tuijtel. Ze geeft muziekworkshops aan kinderen van de speelleergroepen van Ska Kinderopvang. Hoe zien de workshops eruit? Hoe helpt ze kinderen om muziek te ontdekken? En wat is het leukste aan haar werk? 

 • Oskar luisterboek Ska kinderopvang

  Oskar & Camille vogelen, ijsjes en hello sunshine!

  Oskar mag logeren bij Camille en haar familie. Echt de allerliefste mensenwezens; zachtaardig gewoon. Camille woont met haar Franse moeder, Violet, haar Nederlandse vader, Beer, haar zusje Bloeme en haar broertje Evert. De hele familie is dol op de natuur; misschien daarom ook de namen. Veel luisterplezier!

 • Kook met Oskar Ska Kinderopvang

  Ska over de meerwaarde van bso in de Stad Amersfoort

  Buitenschoolse tijd is vrije tijd die een kind zo veel mogelijk zelf moet kunnen invullen. De pedagogisch werkers van Ska begeleiden in de buitenschoolse opvang (bso) de kinderen en bieden aandacht en structuur.