Ouderbetrokkenheid

Ouderbetrokkenheid

Ska Kinderopvang hecht veel belang aan het contact met ouders en aan hun inbreng. Naast het persoonlijke contact bij het brengen en halen, nodigen wij je jaarlijks uit voor een oudergesprek over je kind. En je kunt altijd tussendoor bellen of een afspraak maken voor een wat uitgebreider gesprek. 

Direct zien hoe het met je kind gaat!

Via ons ouderportaal Mijn Ska geven wij je een beeld van wat je kind bij ons beleeft. Met foto's en een digitaal schriftje. Wij hebben zelfs een speciale Mijn Ska-app voor mobiel en tablet! Op het moment dat het jóuw het beste uitkomt, kun je lezen hoe je kind het bij ons heeft gehad. Vaak staat het er al op vóór je je kind komt halen! Even een berichtje naar de medewerkers sturen? Ook dat kan gemakkelijk en snel via Mijn Ska.

Betrokken bij de locatie

Je kunt op verschillende manieren actief betrokken zijn bij de locatie van je kind. Je kunt lid worden van de oudercommissie of bijvoorbeeld – als je dat leuk vindt – eens een handje helpen bij een activiteit. Ook ben je altijd welkom om eens een ochtend of middag mee te draaien op de groep van je kind.