Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Over Ska / Ouderbetrokkenheid

Ouderbetrokkenheid

Ska Kinderopvang hecht veel belang aan het contact met ouders en aan hun inbreng. Naast het persoonlijke contact bij het brengen en halen, nodigen wij u jaarlijks uit voor een oudergesprek over uw kind. En u kunt altijd tussendoor bellen of een afspraak maken voor een wat uitgebreider gesprek. 

Direct zien hoe het met uw kind gaat!

Via onze ouderportaal Mijn Ska geven wij u een beeld van wat uw kind bij ons beleeft. Met foto's en een digitaal schriftje. Wij hebben zelfs een speciale Mijn Ska-app voor mobiel en tablet! Op het moment dat het ú het beste uitkomt, kunt u lezen hoe uw kind het bij ons heeft gehad. Vaak staat het er al op vóór u uw kind komt halen! Even een berichtje naar de medewerkers sturen? Ook dat kan gemakkelijk en snel via Mijn Ska.

Betrokken bij de vestiging

U kunt op verschillende manieren actief betrokken zijn bij de vestiging van uw kind. U kunt lid worden van de oudercommissie of bijvoorbeeld – als u dat leuk vindt – eens een handje helpen bij een activiteit. Ook bent u altijd welkom om eens een ochtend of middag mee te draaien op de groep van uw kind.