Kinderdagverblijf (0-4)

Kinderdagverblijf (0-4)

Onze medewerkers verzorgen en begeleiden je kindje met liefde en aandacht. In de veilige omgeving van het kinderdagverblijf kan het onbezorgd de wereld ontdekken.

Ruimte om te ontdekken

Wij bieden kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen en de wereld om zich heen te ontdekken. Figuurlijk en ook letterlijk: we vinden het heerlijk om binnen en buiten op avontuur te gaan. De deur naar de buurgroep staat regelmatig open. Hierdoor zijn er altijd leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Twee buurgroepen hebben een gezamenlijk team van pedagogisch werkers. Alle kinderen en medewerkers kennen elkaar; hierdoor is er altijd een vertrouwd gezicht voor de kinderen.

Wij begeleiden de kinderen in kleine groepjes, waardoor ze veel persoonlijke aandacht krijgen. Deze groepjes worden (spontaan of gericht) gevormd door kinderen met dezelfde leeftijd, ontwikkelingsfase en/of interesse.

Verticale groepsopbouw: een bewuste keuze

In een verticale groep worden kinderen van 0 tot 4 jaar in één groep opgevangen. Hierdoor kunnen de kinderen zich op een natuurlijke manier aan elkaar optrekken, elkaar stimuleren en uitdagen tot spel. Elk kind kan zich in zijn eigen tempo ontwikkelen. De pedagogisch werkers bieden activiteiten die zijn afgestemd op de verschillende leeftijden en ontwikkelingsniveaus.

Ruime openingstijden of juist korte dagen opvang

Bij al onze kinderdagverblijven heb je het gemak van ruime openingstijden. Heb je genoeg aan beperktere openingstijden? Bespaar dan op de kosten en kies klein label.

Mixen mag!

Je kunt eventueel ook kiezen voor een combinatie van:

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Proef de sfeer!

Ska Kinderopvang heeft kinderdagverblijven in Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden en Nijkerk. Kom langs om de sfeer te proeven!