Kinderdagverblijf (0-4)

Kinderdagverblijf (0-4)

Onze deskundige medewerkers verzorgen en begeleiden je kindje met liefde en aandacht. In de veilige omgeving van het kinderdagverblijf kan het onbezorgd de wereld ontdekken.

Ska Kinderopvang medewerker baby

Ruimte om te ontdekken

Wij bieden kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen en de wereld om zich heen te ontdekken. Figuurlijk en ook letterlijk: we vinden het heerlijk om binnen en buiten op avontuur te gaan. De deur naar de buurgroep staat regelmatig open. Hierdoor zijn er altijd vriendjes om mee te spelen.

Altijd een vertrouwd gezicht

Twee buurgroepen vormen een unit. Elke unit heeft een gezamenlijk team van pedagogisch werkers. Alle kinderen en medewerkers kennen elkaar; hierdoor is er altijd een vertrouwd gezicht voor de kinderen. 

In eigen tempo

Binnen de unit vangen we kinderen van 0 tot 4 jaar op. Deze verticale leeftijdsopbouw is een bewuste keuze; de kinderen kunnen zich op een natuurlijke manier aan elkaar optrekken, elkaar stimuleren en uitdagen tot spel. Elk kind kan zich in zijn eigen tempo ontwikkelen.

Persoonlijke aandacht

Wij begeleiden de kinderen in kleine groepjes, waardoor ze veel persoonlijke aandacht krijgen. Deze groepjes worden (spontaan of gericht) gevormd door kinderen in dezelfde ontwikkelingsfase en/of interesse.

Ska Kinderopvang baby dreumes peuter

Proef de sfeer!

Ska Kinderopvang heeft kinderdagverblijven in Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden en Nijkerk. Kom langs om de sfeer te proeven!