Inspiratieavond Villa Blanca: groot succes!

EHBO: Eerste hulp bij ongelukken
Ruim 20 ouders leerden de fijne kneepjes van EHBO bij kinderen. Van verstikking tot kleine wondjes, ze zijn nu klaar om te handelen in noodsituaties. 

Peuterpuberteit in zicht 
Workshopbegeleider Anne nam ons mee op een boeiende reis door de peuterpuberteit. Er was veel ruimte om eigen vragen en verhalen te delen met andere ouders.  Kortom een avond met veel interactie en herkenning voor alle ouders. 

Prepuberteit
Voor de deelnemers van de workshop prepuberteit was het verhaal van Anouk een feest van herkenning. Het was een speelse avond met uitwisseling en zelfs een quiz over wat een pre-puber doet en zegt. Veel opluchting alom en hele waardevolle kennis over de werking van het puberbrein. 

Een avond vol inspiratie en verbinding
We zijn ontzettend blij met de positieve reacties van deelnemers. De inspiratieavond was een waardevolle gelegenheid voor ouders om kennis op te doen, vaardigheden te ontwikkelen en met elkaar in contact te komen.  

Volgende inspiratieavond
Vanwege de overweldigende belangstelling konden we helaas niet alle ouders op 13 maart een plekje aanbieden. Maar geen nood! De volgende inspiratieavond is al in de maak. Houd de Jaamo ouderapp goed in de gaten voor meer informatie. 

Meer nieuws & blogs