Nieuws en blogs

 • De zomervakantie is bijna weer voorbij!

  Maandag gaat alles weer van start en daar zijn we blij om. Wij kijken ernaar uit alle kinderen weer te mogen ontvangen op onze kindcentra! Wij hopen dat iedereen, ondanks de beperkingen door corona, een hele prettige zomer heeft gehad.

 • ZomerPretPas Amersfoort

  ZomerPretPas van Start!

  Deze week ontvangen ruim 22.000 kinderen in Amersfoort de ZomerPretPas. Met de ZomerPretPas kan elk kind deze zomer sportieve, creatieve en avontuurlijke activiteiten ondernemen. Joke Spruit, manager pedagogiek bij Ska Kinderopvang, legt uit waarom Ska hier graag aan meewerkt.

 • Geef een prentenboek cadeau!

  De leesbevorderingscampagne ‘Geef een prentenboek cadeau’ heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur.

 • Wat is TikTok? Alles wat je als ouder moet weten over deze app

  TikTok is op dit moment een van de meest gebruikte apps ter wereld. 260 miljoen mensen van over de hele wereld gebruiken TikTok. In Nederland zijn er ongeveer 3.5 miljoen gebruikers, voornamelijk kinderen en tieners en het aantal gebruikers stijgt.

 • IKC Vlinderslag

  Veel pret met de ZomerPretPas in Amersfoort!

  Komende zomer zullen kinderen uit Amersfoort en omstreken zich niet vervelen. Met de ZomerPretPas kan elk kind deelnemen aan superleuke zomeractiviteiten in de eigen wijk. We spraken Linda, project coördinator bij Ska Kinderopvang, over de ZomerPretPas.

 • Ska Kinderopvang op de beweegvloer van Springlab

  Kleuters Marie en Raven zijn enthousiast aan het rennen en springen. Waar liggen de spullen van aap Albert en Freek flamingo? Het spel ‘Speurneuzen’ is duidelijk één van de favorieten. De kinderen van Ska locatie de Puntmuts zijn dolblij dat de beweegvloer van Springlab een week op hun opvanglocatie staat. We spraken Jan-Paul de Beer, chief Springlab en bedenker van de beweegvloer.