Ska Mini Marathon & Marathon Amersfoort 2024: een onvergetelijke editie!

Feest voor jong en oud
Onze mascotte Oskar waagde zich dit jaar voor het eerst aan de uitdaging van de Ska Mini Marathon, samen met honderden andere kinderen. En wat ons extra trots maakt: alle kleine helden hebben de finish gehaald! Ook de medewerkers van Ska Kinderopvang konden gratis deelnemen aan één van de hardloop- of wandelafstanden van de Marathon Amersfoort. Want we zijn niet alleen een gezonde kinderopvang voor onze kinderen, maar ook voor onze medewerkers. We zijn trots op de deelnemers die de finish hebben gehaald. 

Gezelligheid op het Eemplein
Onze stand op het Eemplein trok in de ochtenduren een hoop blije kindergezichten. De bellenblaasmachine en kleine bellenblaasjes zorgden voor onvergetelijke momenten. Kinderen kregen een echte Ska bidon mee en konden over ons blote voetenpad lopen. 

Samen in beweging
Sinds 2019 zijn we trotse partner van de Marathon Amersfoort. Samen delen we de missie om Amersfoort, en met name de jeugd, in beweging te krijgen. Wil jij volgend jaar ook gratis meedoen aan de Marathon Amersfoort? Kijk dan op www.werkenbijska.nl voor onze openstaande vacatures! 

Meer nieuws & blogs