Ajax eSporter Dani Hagebeuk leest voor bij Ska

Afgelopen zondag versloeg hij in Boekarest nog de FIFA-wereldkampioen en eerder deze maand was hij in Orlando voor de eClub World Cup. En gisteren… las de Amersfoortse eSporter Dani Hagebeuk voor op kindcentrum Lange Jan in Nieuwland, Amersfoort! 

Even voorstellen

Voor wie hem niet kent: Dani is professioneel gamer en officeel eSporter voor Ajax. Hij staat in de top van de FIFA-wereldranglijst!

Nationale Voorleesdagen

Dani Hagebeuk las voor in het kader van de Nationale Voorleesdagen. Niet alleen peuters en kleuters worden graag voorgelezen; ook grotere kinderen genieten daar volop van. Het populaire boek De Gorgels van Jochem Myer stond gistermiddag centraal. De kinderen van Lange Jan, allemaal zevenplussers, hingen aan zijn lippen. Niet alleen tijdens het voorlezen, maar ook toen Dani vertelde over zijn leven als professioneel gamer. Met gamen je geld verdienen? Er ging een wereld voor ze open..

Gezonde leefstijl

Dani vertelde de kinderen dat het heel belangrijk is om gamen af te wisselen met bewegen. Zelf sport hij dagelijks en is dan ook in topconditie. Na de nodige selfies en stoeipartijtjes – en natuurlijk de nodige handtekeningen – vertrok de sympathieke Dani weer, met de belofte nog eens terug te komen. Dit was een bezoek dat de kinderen van Lange Jan niet snel zullen vergeten en aan die belofte zullen we hem dan ook zeker houden. 

Meer nieuws & blogs