KEIgaaf bso-zomervakantieprogramma 2018

De zomervakantie staat voor de deur! Onze bso-medewerkers hebben zichzelf overtroffen bij de voorbereiding van het vakantieprogramma. Het thema is: ‘KEIgaaf!’ De activiteiten, workshops en uitstapjes staan in het teken van Amersfoort/Leusden/Nijkerk in verleden, heden en toekomst. 

Techniek, creativiteit, kokkerellen, sport & spel, theater; alles komt weer aan bod. ‘Bouw je eigen stad’ in het Medialab van Bibliotheek Eemland, oma’s appeltaart bakken, een razendsnelle raket construeren, de Ska-camping (!), een speurtocht door de geschiedenis van Amersfoort met een iPad, discozwemmen enz. enz. enz.

Absolute topper wordt de grote theaterdag in de laatste week van de schoolvakantie, in samenwerking met Flint en Dance Centre Amersfoort

Op www.ska.nl/keigaaf vind je het programma van dag tot dag. 

Ook voor ‘niet-klanten’

Ben je geen klant van ons en wil je je kind toch mee laten doen met ons leuke programma of heb je opvang nodig? Dan is onze incidentele opvang iets voor jóu!

Ben je klant van Ska maar heb je alleen een schoolwekenpakket? Meld je kind toch aan!

Heb je een schoolwekenpakket? Dan kun je je kind toch aanmelden voor een dagje (of meer) extra opvang in de vakantie.  

Wij helpen je graag!

Heb je vragen of wil je hulp bij het aanvragen van de vakantie-opvang? Neem dan contact met ons op;  wij helpen je graag! 

 

Meer nieuws & blogs