Vandaag is een bijzondere dag! Alle kleuters op de basisscholen en alle peuters in de kinderopvang krijgen het prachtige prentenboek ‘Kikker is Kikker’ cadeau van de gemeente Amersfoort. Hiermee sluit Amersfoort aan bij de landelijke actie ‘Geef een Prentenboek Cadeau’.

Opgroeien tussen de mooie kinderboeken 

‘Geef een Prentenboek Cadeau’ wil alle kinderen laten opgroeien tussen de mooiste kinderboeken. Voor kinderen die het boek niet via school of de kinderopvang krijgen, is het voor een klein bedragje te koop in de boekhandel. Dus ook kinderen die niet naar de opvang gaan, of nét te jong of te oud zijn om het boek cadeau te krijgen, kunnen genieten van het verhaal van Kikker.

Directeur Ska Louise Joosten en raadslid Veenstra lezen voor

Onze directeur Louise heeft maandagochtend voorgelezen uit ‘Kikker is Kikker’ aan alle peuters van kindcentrum de Tovertriangel en Kindcentrum de Mammoet. Kindcentrum de Ukkenburg kreeg bezoek van raadslid Veenstra. Hij kwam ook voorlezen uit het prentenboek ‘Kikker is Kikker’. 

Doe mee met de recordpoging voorlezen!

Op donderdag 18 april om 19.00 uur wordt de actie afgesloten met een recordpoging. We willen in heel Amersfoort met zo veel mogelijk mensen tegelijk voorlezen. Lees thuis voor en deel je voorleesmoment (met of zonder foto) op social media met de hashtag #033leestvoor. Of kom naar het pyjamafeestje in de bibliotheek aan het Eemplein. Kikker komt ook!

 

Meer nieuws & blogs