Ska kindcentrum ’t Vliet officieel heropend

Ska Kindcentrum ’t Vliet werd op 9 november officieel heropend. Patrick Kiel, wethouder van Leusden en Louise Joosten, directeur van Ska Kinderopvang onthulden samen het entreebord, waarna de opening op de locatie werd gevierd met het Ska Minifestival. 

“De opening was een echte mijlpaal, wat zijn we trots!” vertelt Rinie Peters, regiomanager bij Ska. “We hebben hard gewerkt om de locatie volledig op te knappen, zowel vanbinnen als vanbuiten, waar een mooie ontdektuin is aangelegd. Het voelt zo bijzonder om de locatie aan alle belangstellenden te laten zien.” Ook de wethouder liet weten dat hij onder de indruk was van locatie ’t Vliet. Hij was enthousiast over de wijze waarop Ska invulling geeft aan gezonde kinderopvang, waarin gezonde voeding en beweging een belangrijke plaats hebben.

Tijdens het Minifestival was er van alles te beleven voor ouders en kinderen op locatie ‘t Vliet. Zo konden de kinderen hinkelen en stoepranden tijdens de sportclinic van Sportivate, spullen uit elkaar slopen en weer in elkaar zetten bij het Repair Café en hun pop naar de poppendokter van de GGD brengen. Voor de jongere kinderen was er de ‘groene belevenis’: zij konden de insectenwereld ontdekken door vlinders en sprinkhanen onder de microscoop te bekijken. De kers op de taart was de gezonde voedingsstand, waar kinderen hun bordje konden vullen met gezonde hapjes en kunstwerkjes konden maken van het eten. Bij de stand was een voedingscoach aanwezig om advies te geven aan ouders over het gezonde beleid van Ska Kinderopvang.
 

 
 

Meer nieuws & blogs