Ska Kinderopvang nieuwe partner Marathon Amersfoort

Ska Kinderopvang en de stichting Marathon Amersfoort zijn onlangs voor drie jaar een samenwerking aangegaan. De beide organisaties hebben als gemeenschappelijk doel het in beweging krijgen van alle Amersfoorters en met name de jeugd. Tijdens de komende drie edities van de jaarlijkse Amersfoortse marathon wordt Ska Kinderopvang de trotse afstandsponsor van de MiniMarathon. B.Slim is ook een partner.

 

“Wij zijn erg blij met deze samenwerking,” zegt Chantal Migchelbrink, marketing en communicatie manager bij Ska Kinderopvang. “Ska staat voor gezond opgroeien: onze missie is om te laten zien dat gezonde voeding en bewegen heel leuk kan zijn, en niet alleen voor kinderen. Samen met ouders, kinderen en medewerkers gaan we hier met allerlei sportieve activiteiten mee aan de slag.”

 

Volgens Chantal is het adagium ‘jong geleerd, oud gedaan’. Zo zal je op de Ska locaties geen zoete drankjes of suikerrijke koekjes vinden, maar groente en fruit als tussendoortje, en thee of water met een smaakje van vers fruit om de dorst te lessen. “We gaan graag met de kinderen op avontuur de wijk in en spelen vaak buiten”, zegt Chantal. “Ook met Sportivate zijn we onlangs een mooi samenwerkingsverband aangegaan. De enthousiaste medewerkers van deze jonge Amersfoortse sportorganisatie bieden onze bso-kinderen op structurele basis een afwisselend sport- en spelactiviteitenaanbod. Zo ervaren de kinderen dat bewegen fun is en ontdekken ze hun talenten.”

 

“Een samenwerking met de Marathon Amersfoort vinden we dus goed passen bij Ska. Wij verbinden dan ook niet alleen onze naam aan de MiniMarathon, maar pakken onze rol breed op. We gaan bijvoorbeeld hardlopen met onze bso-kinderen en nemen daarin ook de ouders mee. Ook zullen we hardloopclinics voor ze organiseren, zodat ze zich samen met hun kind(eren) kunnen voorbereiden op de Marathon Amersfoort in juni. En natuurlijk blijven onze medewerkers niet achter. We steken elkaar aan en dagen elkaar uit om de 5 KM of de 10 KM te gaan lopen op 16 juni. Een enkeling waagt zich misschien zelfs wel aan de halve of hele marathon …”

 

“De Ska MiniMarathon ‘powered by B.Slim’ is gratis voor kinderen. Dus als op zondag 16 juni om 09.00 uur het eerste startschot klinkt, verwachten wij dat er heel veel kinderen het rondje rennen rondom de Koppel bij het Eemplein. Wat mij betreft is er geen één reden te bedenken om niet mee te doen.”

Ska Kinderopvang mangager marketing Chantal Migchelbrink

Chantal Migchelbrink: “Ska staat voor gezond opgroeien: onze missie is om te laten zien dat gezonde voeding en bewegen heel leuk kan zijn, en niet alleen voor kinderen.”

 

 

Meer nieuws & blogs