Ska Next, samen op weg naar zelfstandigheid!

Zit jouw kind op de buitenschoolse opvang? En is jouw kind toe aan meer verantwoordelijkheid, risicovoller spel, meer zelfstandigheid en ze willen vaker uit het zicht van pedagogisch medewerkers zijn? Lees dan snel verder!

De buitenschoolse opvang is de plek voor kinderen om te ontspannen na een schooldag en zelf te kiezen wat je wil doen. Het is ten slotte je eigen vrije tijd. Toch is er niet altijd de  ruimte voor (bijna) tieners om te kiezen wat het leuk vindt. Kinderen van 5 jaar hebben andere pedagogische behoefte en vinden andere activiteiten leuk, dan kinderen van 10 jaar.

“Mama, Tess hoeft van haar ouders niet meer naar de bso. Mag ik ook thuisblijven?” 

Afgelopen jaar zijn we begonnen met Ska Next. Een nieuw bso-concept helemaal toegespitst op oudere kinderen. Waar (bijna) tieners een eigen plek op de bso hebben. Oudere kinderen zijn op zoek naar meer verantwoordelijkheid, risicovoller spel, meer zelfstandigheid en ze willen vaker uit het zicht van pedagogisch medewerkers zijn. Daarom zijn we begonnen met Ska Next: samen op weg naar zelfstandigheid!

Daarom zijn we begonnen met Ska Next: samen op weg naar zelfstandigheid!

Samen met vriendjes en vriendinnetjes aan de slag met écht toffe activiteiten. Dat vindt toch ieder kind leuk? Elke periode van 6 weken gaan we aan de slag met een tof thema met een uitdagende challenge. Kinderen zijn in de lead en bepalen hoe ze invulling geven aan het thema. Ze krijgen zelfs een eigen budget om de challenge te volbrengen.

Met Ska Next bieden we een passend en uitdagend concept neer voor (bijna) tieners. Bouwt jouw kind straks mee aan een eigen escape room? Of gaat het samen aan de slag om een groot feest te organiseren? Of liever een skate workshop van een echte skater? Ska Next, samen op weg naar zelfstandigheid!

Is jouw kind (bijna) tiener en toe aan meer uitdaging? Neem contact op met klantadvies van Ska Kinderopvang via 033 – 470 13 03 en bespreek de mogelijkheden voor je kind bij Ska Next.

Meer nieuws & blogs