Ska Mini Marathon en Marathon Amersfoort

Ska Kinderopvang is sinds 2019 trotse partner van de Marathon Amersfoort. Samen met Marathon Amersfoort hebben we als gemeenschappelijk doel om alle Amersfoorters en met name jeugd in beweging te krijgen. Als naamgever van de Ska Mini Marathon moedigen we kinderen aan om gezond te leven en te sporten. Er zijn 2 afstanden, namelijk 1,1 kilometer en 2,2 kilometer. Alle schoolgaande kinderen mogen gratis deelnemen aan de Ska Mini Marathon. Doe jij mee?

Op zondag 26 mei 2024 is de volgende Ska Mini Marathon. Aanmelden kan via de website van de Marathon Amersfoort. Loop jij samen met je kleine broertje, grote zus of vriend mee?

Gezonde Kinderopvang

Ska Kinderopvang is een Gezonde Kinderopvang. Onder gezonde kinderopvang verstaan wij gezonde voeding, gezond opvoeden en gezond bewegen. Wij zorgen met ons voedings- en feestbeleid voor gezonde voeding, tussendoortjes en traktaties. In onze moestuinen verbouwen we een deel van de gezonde voeding samen met de kinderen. We nemen ze mee in wat gezonde voeding is en hoe het eten van de tuin op het bord komt.

Meer nieuws & blogs