Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Wat bieden wij / Buitenschoolse opvang (4-12) / Waarom kiezen voor Ska?

Waarom kiezen voor Ska?


Vrije tijd

Ons motto op de bso is: ‘Naschoolse tijd is vrije tijd’. De pedagogisch werkers zorgen voor een gevarieerd vrijetijdsprogramma dat aansluit op de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Vooral bij de jongsten zorgen zij voor voldoende rust. De schooldag is tenslotte al vermoeiend genoeg.

Aantrekkelijke activiteiten

Wij bieden de kinderen een uitdagend en afwisselend programma met activiteiten, workshops, clinics en uitstapjes op het gebied van sport & spel, cultuur, creativiteit en natuurbeleving. Iedere pedagogisch werker heeft z'n eigen talent of specialisme en wij werken vaak samen met andere partijen. De kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij mee doen. 

Zwemles onder bso-tijd

Zwemles kan een tijdrovende bezigheid zijn voor u als ouder. Daarom bieden wij zwemles onder bso-tijd aan. Zo heeft u niet de extra zorg om dit buiten werktijd te organiseren.

Aanbod Scholen in de Kunst onder bso-tijd

Uw kind kan bij ons in bso-tijd cursussen en workshops volgen bij Scholen in de Kunst! Leuk voor uw kind en gemakkelijk voor u als ouder!

Zelfstandigheid

Naarmate de kinderen ouder worden, krijgen ze - in nauw overleg met de ouders - meer eigen verantwoordelijkheid. Wij werken met zelfstandigheidsafspraken.

Kinderparticipatie

Wij luisteren goed naar de wensen en ideeën van kinderen. Bij de jongste kinderen gebruiken creatieve werkvormen om te weten te komen wat ze willen. Kinderen vanaf een jaar of 7 kunnen deelnemen in de kinderraad en de tieners bedenken en organiseren grotendeels hun eigen activiteiten.

Regel 't snel en gemakkelijk via Mijn Ska

Mijn Ska is een afgeschermd en extra beveiligd deel van onze website. U beheert er uw eigen gegevens en u kunt er foto’s van uw kind bekijken en berichtjes met de medewerkers uitwisselen. 

Afmelden, ruilen en het aanvragen van extra opvang? Een verandering in de plaatsingsdagen van uw kind aanvragen? Factuur inzien? Uw kind opgeven voor een andere opvangvorm? U regelt het snel en gemakkelijk via Mijn Ska!

Vervoer is bij de prijs inbegrepen

Onze eigen bso-medewerkers halen de kinderen lopend of met de stint uit school. Dit is bij de prijs inbegrepen.