Gisteren stond de Marathon Amersfoort en de Ska Mini Marathon op het programma. Ondanks de warmte stonden de kinderen en volwassen aan de start van één van de afstanden van de Ska Mini Marathon of Marathon Amersfoort!

Sinds 2019 zijn we trotse partner van de Marathon Amersfoort. Ons gezamenlijke doel is om zoveel mogelijk Amersfoort en met name de jeugd in beweging te krijgen. Onze mascotte Oskar was aanwezig om, samen met de stadskanonniers van Amersfoort, de startschoten van de Ska Mini Marathon te lossen. Honderden kinderen stonden aan de start en allemaal hebben ze de finish gehaald. Daar zijn we trots op! Ook de medewerkers van Ska Kinderopvang konden gratis deelnemen aan één van de hardloop- of wandelafstanden van de Marathon Amersfoort. Want we zijn niet alleen een gezonde kinderopvang voor onze kinderen, maar ook voor onze medewerkers. We trots op de deelnemers die, ondanks de hitte, de finish hebben gehaald.

Wil jij volgend jaar ook gratis meedoen aan de Marathon Amersfoort. Kijk dan op www.werkenbijska.nl en bekijk al onze vacatures!

Meer nieuws & blogs