“Hoe richt jij jouw vaderschap in?” Patrick Timmermans

Het vaderschap kent vreugdevolle momenten, maar soms ook momenten van stress. Want hoe maak je tijd voor je partner, kind(eren), werk, hobby’s, sociale contacten én jezelf? Helemaal in deze bijzondere tijd.

Vader, vadercoach en eigenaar van Vader Visie Patrick Timmermans helpt vaders om hun vaderschap naar eigen wens in te richten. Want misschien is het wel extra belangrijk wanneer thuiswerken, minder sociale contacten en het gezinsleven dwars door elkaar heen lopen. Hoe kun je omgaan met stress en blijf je baas over het vaderschap?

In de online masterclass Stressmanagement voor vaders leer je om te gaan met de stressvolle situaties die het vaderschap met zich meebrengt. In het online webinar vertelt Patrick Timmermans wat stress is, wat het met je doet, wat potentiële stressfactoren in het vaderschap zijn en hoe je anders om kan gaan met die stressfactoren.

De online masterclass stressmanagement voor vaders is op woensdag 9 december om 20.00 uur en is gratis. Wil jij meedoen? Klik hier en geef je op.

Meer nieuws & blogs