Inschrijvingen Marathon Amersfoort en Ska MiniMarathon zijn geopend!

De inschrijvingen voor de marathon Amersfoort zijn geopend. Als gezonde kinderopvang bieden we al onze klanten de mogelijkheid om zich gratis in te schrijven. Er zijn vijf afstanden waar jij je voor kunt inschrijven, namelijk: 42 km, 21 km, 10 km, 5 km en 21 km wandeltocht. Let op: inschrijven kan tot 1 september. Klik hier om je in te schrijven voor één van de afstanden van de Marathon Amersfoort.

Wat is er leuker om samen met je kind(eren) te finishen in Amersfoort? De Ska Mini Marathons van 2,2 km en 1,1 km zijn gratis voor alle kinderen. Let op: inschrijven kan tot 19 september. Klik hier om je kind(eren) in te schrijven voor één van de Ska Mini Marathons.

Kijk voor alle informatie op marathonamersfoort.nl.

De winkel van Oskar

Wil jij rennen in een echt Oskar T-shirt? Ga dan naar de Winkel van Oskar en bestel je hardloopshirt. De winst die wij behalen met de verkoop van onze Oskar producten gaat naar Stichting Jarige Job. Deze stichting steunt kinderen in armoede en zorgt ervoor dat alle kinderen in Nederland hun verjaardag kunnen vieren! Klik hier en ga naar de winkel van Oskar!

Ska Minimarathon

Meer nieuws & blogs