Klaar voor de start? Af! Op zondag 17 oktober werd de Marathon van Amersfoort en de Ska Minimarathon gelopen! Mascotte Oskar was van de partij om alle sportieve kids aan te moedigen. 

Op zondagochtend 17 oktober renden de kinderen 1.1 en 2.2 kilometer. Na het knallende startschot ging ze op pad, alleen of samen met papa’s en mama’s. Met volle vaart kwamen de kids over de finish, waar mascotte Oskar klaarstond om ze met een high five te ontvangen!
Daarnaast trokken niet alleen de kinderen van Ska hun hardloopschoenen aan, ook meerdere van onze collega’s stonden klaar om mee te rennen met de langere marathons. Ook dit jaar hadden we een team bij de verzorgingspost staan om alle hardlopers te voorzien van water en fruit en hadden we een gezellige stand op het Eemplein waar we onze toppers konden feliciteren met hun prestaties! 

Als Gezonde Kinderopvang staat Ska voor gezonde (op)voeding en we moedigen lekker sporten en bewegen dan ook volop aan! We zijn dan ook niet voor niets partner van dit ontzettend mooie en sportieve event. Door COVID-19 hebben we wat obstakels gehad, maar oktober 2021 kon de marathon weer doorgaan zonder extra maatregelen en daar zijn we super enthousiast over! En natuurlijk zijn we volgend jaar weer van de partij. Jij ook?  

Meer nieuws & blogs