Meld je gratis aan voor de Marathon Amersfoort!

Op zondag 17 oktober is de 10e editie van Marathon Amersfoort. Ska Kinderopvang is ook dit jaar trotse partner van de marathon. Gezamenlijk hebben we het doel om alle Amersfoorters en met name de jeugd in beweging te krijgen.

Als gezonde kinderopvang bieden we al onze klanten de mogelijkheid om zich gratis in te schrijven. Er zijn vijf afstanden waar jij je voor kunt inschrijven, namelijk: 42 km, 21 km, 10 km, 5 km en 21 km wandeltocht. Let op: inschrijven kan tot 13 september. Je ontvangt geen bevestigingsmail na je aanmelding.

Klik hier om je in te schrijven voor één van de afstanden van de Marathon Amersfoort.

Ska Mini Marathon

Wat is er leuker om samen met je kind(eren) te finishen in Amersfoort? De Ska Mini Marathons van 2,2 km en 1,1 km zijn gratis voor alle kinderen. Let op: inschrijven kan tot 19 september.

Klik hier om je kind(eren) in te schrijven voor één van de Ska Mini Marathons.

Fit aan de start

In samenwerking met de Marathon Amersfoort hebben we video’s opgenomen waarmee jij je kunt voorbereiden samen met je kind(eren). Wil je fit aan de start verschijnen? Volg ons op Instagram op @Ska_Kinderopvang.

De winkel van Oskar

Wil jij je ijskoel voorbereiden op de Marathon Amersfoort? Bekijk dan onze Oskar sportshirts op www.dewinkelvanoskar.nl. Of ga voor het prentenboek, het FUNboek of de Oskar knuffel. Alle winst gaat naar het goede doel Stichting Jarige Job. Deze stichting helpt jaarlijks 80.000 kinderen om hun verjaardag te vieren thuis en op school. Daar wordt onze pinguïn Oskar blij van! Jij toch ook?

Veiligheid voorop

De organisatie van de Marathon Amersfoort is in volle gang. Uiteraard staat de veiligheid voorop. We blijven ons aan de maatregelen van het RIVM houden.

Zet zondag 17 oktober alvast in je agenda en hopelijk zien we je aan de finish. Wij hebben er weer onwijs veel zin in. Houd onze socials in de gaten voor alle updates!

Ska Marathon Amersfoort

Meer nieuws & blogs