Even nagenieten: wat was het een sportieve dag! Na twee jaar wachten was het zover: op zondag 17 oktober werd de Marathon Amersfoort en de Ska Mini Marathon weer gelopen. Drie jaar geleden kwam ik in contact met de organisatie van de Stichting Marathon Amersfoort. Al snel waren we eruit: Ska wil drie jaar lang partner zijn van dit mooie en sportieve event.  

Van niet doorgaan, naar een aangepaste marathon naar een volledige marathon zonder extra COVID-19 maatregelen. Ska was van de partij! Samen met burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius, en de kanonniers van Amersfoort mocht ik het startschot geven voor de Ska Mini Marathons voor de kids die 1,1 en 2,2 kilometer renden. Heel gaaf en wat een knal! De kinderen gingen hard en werden bij de finish opgewacht door niemand minder dan onze mascotte Oskar.

We hadden ook dit jaar een mooie stand op het Eemplein waar we veel bekenden zagen. Daarnaast hadden we een team dat bij de verzorgingspost stond om alle hardlopers te voorzien van water en fruit en zij moedigden natuurlijk ook alle voorbijgangers aan!   

Wat doet zo’n partnership met Stichting Marathon Amersfoort nog meer?  

We verbinden niet alleen onze naam aan de Mini Marathon, maar pakken onze rol breed op. We zijn een Gezonde Kinderopvang en doen er alles aan om dit uit te stralen. Ska staat voor gezonde (op)voeding en gaat dit komende jaren nog meer naar buiten brengen. Door COVID-19 hebben we dit jaar geen clinics op locaties gegeven, maar volgend jaar pakken we dit weer groots op voor kinderen, ouders en medewerkers. In 2022 gaan we samen naar de finish!

Volgend jaar weer? 

We doen volgend jaar  gewoon weer mee en hopelijk met dezelfde, en misschien nog wel met meer,  sportievelingen! Ik ga voor nog meer winnaars in 2022. 

Collega’s bedankt! 

Voor nu een grote buiging voor mijn collega’s die gisteren hebben meegeholpen. Bedankt voor het team dat bij de waterpost stond en bedankt voor het team dat op het Eemplein aanwezig was. En natuurlijk: hardlopers (groot en klein); bedankt voor jullie topprestatie! 

Wij genieten nu nog even na. Bekijk hier de leukste foto’s van de Ska MiniMarathons 2021. 

Tot de volgende marathon! 

Chantal Migchelbrink, manager Marketing & Communicatie bij Ska Kinderopvang

Meer nieuws & blogs