Ska en Meerkring onthullen naam nieuw kindcentrum Schothorst: Kindcentrum De Kei

Ska Kinderopvang en Stichting Meerkring, Primair Onderwijs Amersfoort, onthullen met trots de naam van het toekomstige Kindcentrum in Schothorst voor zowel medewerkers, leerlingen als ouders: Kindcentrum De Kei.

De naam De Kei is voortgekomen uit een uitgebreide ideeënstroom. Maar liefst 145 namen zijn de revue gepasseerd. Een jury bestaande uit kinderen en medewerkers sprak haar voorkeur uit, communicatieprofessionals van Ska en Stichting Meerkring gaven hun advies en het kindcentrum-ontwikkelteam kwam vervolgens unaniem tot de naam: Kindcentrum De Kei. De naam past bij de geschiedenis van de stad Amersfoort: de Amersfoortse Kei is een grote zwerfsteen in Amersfoort, waaraan de stad de bijnaam Keistad en haar inwoners de geuzennaam Keientrekkers danken.

Medewerkers, leerlingen en ouders zijn door middel van een bericht en een ludieke video op de hoogte gebracht van de nieuwe naam. Onno Hoekstra, meerscholendirecteur Stichting Meerkring: “Inmiddels hebben we al veel mooie reacties mogen ontvangen op de nieuwe naam van ons toekomstige kindcentrum en op de onthulling ervan. Als team genieten we dan ook volop na.”

Kindcentrum De Kei
Kindcentrum De Kei kent zijn oorsprong in de per 1 augustus as. gefuseerde openbare basisscholen De Zevensprong en De Weesboom van Stichting Meerkring. Samen met de kinderopvanglocaties van Ska gaan zij per 1 augustus verder onder de naam De Kei. In augustus 2022 opent Kindcentrum De Kei de deuren van haar nieuwe pand aan het Bruispad in Schothorst.

Kinderen kunnen reeds aangemeld worden voor Kindcentrum De Kei via www.obsdezevensprong.nl  en via www.ska.nl. De nieuwe website www.kindcentrumdekei.nl gaat naar verwachting in augustus 2021 live.

logo kindcentrum De Kei

Meer nieuws & blogs