Ska werkt samen met o.a. UWV en MBO Amersfoort: Wil jij aan het werk in de kinderopvang?

In samenwerking met verschillende partijen zetten we ons in om werkzoekenden de mogelijkheid te bieden om bij Ska Kinderopvang te werken. Het project is samen opgezet met het Werkgevers Servicepunt (WSP) regio Amersfoort, Leerwerkloket, MBO Amersfoort en het UWV. Voordat deze mensen daadwerkelijk worden ingezet, is er eerst een opleidingstraject. Onder het opleidingstraject vallen o.a. een meeloopdag, een intake bij MBO Amersfoort, een controle op de Nederlandse taalvaardigheid en een verkorte opleiding. Pas wanneer het opleidingstraject volledig is afgerond, worden medewerkers ingezet op de opvanglocatie.

Maatschappelijke kinderopvang

Ska Kinderopvang vindt het belangrijk om ons in te zetten voor de gehele samenleving. Als maatschappelijke kinderopvang zetten we ons in voor alle kinderen. Door deze stap zetten we ons ook maatschappelijk in voor mensen die nu nog een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Ken jij iemand?

Ken jij iemand die wilt werken in de kinderopvang, maar nooit de stap heeft gezet? Attendeer diegene op het opleidingstraject en de voorlichtingsdagen. Meer informatie lees je hier: https://www.wspregioamersfoort.nl/agenda/kinderopvang/ of op de flyer: Info Bijeenkomst Kinderopvang.

Meer nieuws & blogs