KrisKras

Leusderkwartier

Ontdek onze locatie

Ligging

Kindcentrum KrisKras ligt in de wijk Leusderkwartier, vlakbij de bekende winkelstraat Leusderweg. Het vroegere schoolgebouw staat midden in een woonwijk en heeft een warme, knusse uitstraling. Wij bieden hier opvang aan kinderen van 0 - 4 jaar.

Onze plek

KrisKras is een warme, knusse locatie met lage plafonds, veel grote ramen en muren in vrolijke kleuren. De deuren staan vaak open, zodat kinderen op avontuur kunnen in de buurgroep.  De baby's vermaken zich ondertussen in hun eigen afgeschermde deel van de groepsruimte. De centraal gelegen speelhal geeft de grotere kinderen volop extra speelruimte . Aan de hal grenst onze open woonkeuken waar we soms lekkere koekjes bakken.

Buiten spelen!

Onze favoriete plek is de enorme ontdektuin; hier kunnen de kinderen heerlijk struinen! Alle groepsruimtes hebben een directe uitgang naar de tuin. Voor de baby's is er een rustige plek met veel gras en schaduw. De dreumesen en peuters fietsen rondjes op het fietsparcours, verstoppen zich in de wilgenhut of vermaken zich in de zandbak of op de ontdekmuur. Ook helpen ze met het verbouwen en oogsten van onze eigen groente en fruit; wij hebben namelijk maar liefst twee moestuinen. 

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit
4 uit 5 sterren
Over het algemeen tevreden de medewerkers zijn allemaal ontzettend lief en de meeste ook extreem kundig, minder tevreden met het beleid rondom kinderen die 4 dagen opvang genieten, hier zou aparte regeling voor moeten komen. Het is nooit mogelijk om opgenomen dagen te ruilen. Een contract voor bijvoorbeeld 49 weken zou mooie compromis zijn, dan maakt ska nog steeds winst
uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Prettige opvang die de tijd neemt voor een persoonlijke overdracht en kijkt naar de behoefte van het kind

Fotoalbum

Kindcentrum KrisKras

Diensten & aanbod

Kinderdagverblijf

Onze medewerkers verzorgen en begeleiden je kindje met liefde en aandacht. In de veilige omgeving van het kinderdagverblijf kan het onbezorgd de wereld ontdekken.

Wij bieden kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen en de wereld om zich heen te ontdekken. Figuurlijk en ook letterlijk: we vinden het heerlijk om binnen en buiten op avontuur te gaan. De deur naar de buurgroep staat regelmatig open. Hierdoor zijn er altijd leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Twee buurgroepen hebben een gezamenlijk team van pedagogisch werkers. Alle kinderen en medewerkers kennen elkaar; hierdoor is er altijd een vertrouwd gezicht voor de kinderen.

Wij begeleiden de kinderen in kleine groepjes, waardoor ze veel persoonlijke aandacht krijgen. Deze groepjes worden (spontaan of gericht) gevormd door kinderen met dezelfde leeftijd, ontwikkelingsfase en/of interesse. We stimuleren de ontwikkeling van de baby’s, dreumesen en peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide.

Informatie

Diensten op deze locatie

  • Kinderdagverblijf
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Röntgenstraat 40
3817 TL Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer