Een gratis luisterboek voor alle kinderen! 

Elke dag helpen we kinderen in hun ontwikkeling, op de kinderopvang maar ook thuis. We maken luisterboeken die dicht tegen de belevingswereld van kinderen aanhangen. Elk verhaal draagt een maatschappelijk thema waarin we onze pedagogische waarde verwerken. Ook in het nieuwste luisterboek Oskar, Chris & Rob: Rouw, auw, auw. Want wat doe je als je hamster Happy niet meer wakker wordt?

Oskar, Chris & Rob: Rouw, auw, auw!
Oskar gaat logeren bij Chris en Rob. Samen met hun twee vaders wonen ze op een hele groene boerderij. Ze hebben er schaapjes, mini geitjes en fluf-kippen met hoedjes. Wat een gekke beestenboel, het lijkt wel een dierentuin. Ze hebben zelfs een hamster!

De volgende ochtend ligt hamster Happy met zijn pootjes omhoog in zijn kooi. Vaders Chris en Rob vertellen dat Happy dood is gegaan. Dood?! Wat is dat? Samen zoeken ze een plekje waar ze de hamster kunnen begraven. Terug aan de keukentafel vertelt de familie herinneringen aan elkaar. Happy was het aller grappigste hamstertje ooit. Ze leren een plekje in hun hoofd te bewaren voor alle fijne herinneringen. Dat maakt het verlies van Happy minder zwaar.

Spotify en YouTube 
Het luisterboek Oskar, Chris & Rob: Rouw, auw, auw is nu te beluisteren op Spotify of YouTube. Of beluister één van de andere luisterboeken van Oskars avonturen. Veel luisterplezier!

 

Meer nieuws & blogs