Een luisterboek van Ska: Oskar, oma trompet en de verrassing!

De wereld verandert, Ska Kinderopvang verandert mee! Kinderen van nu groeien op met steeds meer digitale media in hun omgeving. Smartphones, tablets en computers zijn voor kinderen niet meer weg te denken. Ook digitaal lezen en luisterboeken horen bij deze tijd. Zodoende geven wij voor elke vakantie een gratis luisterboek cadeau aan alle kinderen. De luisterboeken Oskar’s avonturen kun je vinden op SpotifyYouTube en op onze website.

Waarom luisterboeken van Ska Kinderopvang? 

Elke dag helpen we kinderen in hun ontwikkeling, op de kinderopvang maar ook thuis. We maken luisterboeken die dicht tegen de belevingswereld van kinderen aanhangen. We hebben luisterboeken voor jonge (3-5 jaar) en oudere kinderen (6-10 jaar). Elk verhaal draagt een maatschappelijk thema waarin we onze pedagogische waarde verwerken. We helpen kinderen de wereld ontdekken en zoveel mogelijk ‘zelluf’ te doen. Want daar je word je trots én zelfstandig van!

Nieuw luisterboek: Oskar, oma trompet en de verrassing! 

In het nieuwste luisterboek Oskar, oma trompet en de verrassing gaat het over de band tussen kind en grootouders, spannende momenten in het leven van een kind én het gevoel van trotsheid. Je weet namelijk nooit wat je kunt, totdat je het probeert!

Je kunt het luisterboek Oskar, oma trompet en de verrassing beluisteren op SpotifyYouTube en op onze website. Veel luisterplezier!

Luisterboek Oskar Ska Kinderopvang

Meer nieuws & blogs