Deze zomervakantie lanceren wij samen met de VE (Voorschoolse Educatie)-partners de serie Nee! TV. De doelgroep van deze educatieve én leuke YouTube serie is peuters van 2-4, in het bijzonder de VE-kinderen. En wat kenmerkt deze leeftijd? Het zijn peuterpubers! Ze zitten allemaal in de ‘nee’ fase. Ze ontwikkelen hard en ontdekken hun eigen ‘ik’. In deze Nee-fase kunnen ze bijzonder eigenwijs zijn! Pittig? Ja, maar ook heel leuk! Voor de ouders van deze kinderen een super herkenbare fase.

In deze 6 minuut durende afleveringen spat de lol eraf! De pedagogisch medewerkers gaan samen met een groep kinderen aan de slag met leuke, uitdagende én herkenbare activiteiten, die thuis nagedaan kunnen worden. In elke aflevering staat één thema centraal en loopt als een logische rode lijn door de aflevering.

Waarom Nee! TV?
De zomervakantie is vaak een periode waar wij minder contact hebben met de kinderen. Om de ontwikkeling te blijven stimuleren willen we door middel van deze educatieve én interactie serie ouders op afstand de mogelijkheid bieden om de ontwikkelingen van hun kind te blijven stimuleren. Deze stimulans is bevorderend om na de zomer op hetzelfde niveau verder te gaan als waar ze mee eindigden. Want naast de serie, ontvangen de kinderen een passend zomerboek. In dit boek worden kinderen uitgedaagd om thuis aan de slag te gaan met puzzels, knutselwerkjes, (buiten)activiteiten en gezonde recepten om thuis de lekkerste snacks te maken.

Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering op YouTube. Benieuwd naar de eerste aflevering? Bekijk ‘m hier!

 

Meer nieuws & blogs