Ska Kinderopvang en Montessori peuterschool Peuter Pallas per 1 september gefuseerd

Stichting Peuter Pallas en Stichting Ska Kinderopvang zijn per 1 september gefuseerd met behoud van locatie. Vertegenwoordigers van beide stichtingen hebben afgelopen maandag de handtekeningen gezet en daarmee is de fusie rond. 

Ska Kinderopvang en Montessori peuterschool Peuter Pallas zijn verheugd te kunnen melden dat de fusie per 1 september is gerealiseerd. Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn kinderen welkom bij Ska Peuter Pallas, de nieuwe naam.

‘De fusie biedt veel kansen voor versteviging van kwaliteit en continuïteit”, melden beide stichtingen in een persbericht. ‘Daarin speelt de positie als professionele partner van ouders en het maatschappelijk hart van beide organisaties een belangrijke rol.’

Met deze fusie bundelen Ska Kinderopvang en Montessori peuterschool Peuter Pallas de krachten. Bij Ska Peuter Pallas blijft de aspiratie om via het Montessori gedachtegoed pedagogische ondersteuning te bieden en kinderen klaar te stomen voor de toekomst.

Het fusieproces is vanaf juni 2019 voorbereid met onder andere een onafhankelijk vooronderzoek op de kans van slagen van het samengaan van beide organisaties. “De resultaten zijn aan beide raden van bestuur en toezicht voorgelegd en als zeer positief bestempeld.”

Meer informatie

Ska Peuter Pallas, gevestigd in de wijk Berg-Noord, biedt kinderopvang aan kinderen van 2,5 tot 4 jaar oud. Klik hier voor meer informatie over de locatie of om uw kind aan te melden.

Meer nieuws & blogs