Ska Kinderopvang start speelleergroep ZigZag

Afgelopen maandag startte speelleergroep ZigZag. De speelleergroep heeft een gezellige, eigen ruimte in de nieuwe Bilalschool in het Leusderkwartier.

Goede start op de basisschool

Bij de speelleergroep spelen peuters heerlijk samen. Dat is leuk én leerzaam. Rekening houden met anderen, samenwerken, delen, op je beurt wachten… Allemaal vaardigheden die kinderen een goede start geven op de basisschool.

Spel is de basis

Op al onze speelleergroepen werken wij met erkende educatieve programma’s. Spel is daarbij de basis! Terwijl de kinderen de poppen vertroetelen, een kunstwerk schilderen, torens bouwen van duplo, kuilen graven in de zandbak, met auto’s racen, praten over wat ze beleefd hebben, genieten van een voorleesverhaal of samen liedjes zingen, wordt spelenderwijs hun ontwikkeling gestimuleerd.

Er is nog plek!

ZigZag is gevestigd aan de Fahrenheitstraat 50. De speelleergroep is bij voldoende vraag 4 ochtenden per week open: van maandag t/m donderdag. Je kunt je kind aanmelden voor vaste combinaties van dagen: maandag/woensdag of dinsdag/donderdag. Als je je kind voor 1 mei aanmeldt, heb je gegarandeerd plek!

Wil je eerst een keertje komen kijken met je kind? Je bent van harte welkom! Bel 033 – 470 13 03 voor het maken van een afspraak.

Meer nieuws & blogs